Rijkaard-Mourinho arasındaki o diyalog

Son güncelleme: 26.02.2006 16:27
  • noimage
    Şampiyonlar Ligi'nde "Devlerin Savaşı" olarak adlandırılan Chelsea-Barcelona mücadelesinin yankıları sürüyor. Londra'daki maçı 2-1 kazanan Barcelona geçen yılın rövanşını alırken, aralarında 'kara kedilerin cirit attığı' Chelsea Teknik Direktörü Mourinho ile Barcelona'nın teknik beyni Rijkaard'ın maç sırasında yan yana gelerek tartışması hafızalara kazınan anlarından biriydi

    'Messi tam bir artist'
    Chelsea'li Del Horno'nun Messi'ye yaptığı ağır faul sonrası maçı bırakıp saha kenarında Rijkaard ile ağız dalaşına giren Portekizli hoca, Hollandalı meslektaşına ne söylediğini şöyle açıkladı:

    "Barcelona tiyatrolarıyla meşhur bir şehir, Messi anlaşılan boş zamanlarında bu kurslara katılmayı ihmal etmemiş. Bakın insanlar kendilerini geliştirince ne kadar hoş görüntüler ortaya çıkıyor. Ona da aynen bunları söyledim. Hakemler böyle kararlar verecekse Barcelona'ya B Takım'la gideriz." Mourinho, ayrıca Sky Sports muhabirlerine de "Messi'nin pozisyonunu 200 kez gösterin. UEFA belki o zaman onu cezalandırır" diye rica etti

    Messi: Germek istiyor
    Barcelona'nın hocası Rijkaard ise "Messi'nin dizlerine bakarsanız, olayı abartıp abartmadığına siz karar verebilirsiniz. Mourinho maç içinde bana gelip oyuncumu nasıl şikayet edebiliyor? Onun takımı 90 dakika boyunca sanki çok mu centilmence hareketler ortaya koydu? Bu adam böyle açıklamaları hep yaptığı için artık önemsemiyorum" diyerek meslektaşını eleştirdi.

    Sahanın yıldızı Messi ise Mourinho'ya tepki gösterirken, "Ben tiyatro yapmıyorum, bu laflarına artık alıştık. Ortamı gerip ritmimizi bozmak istiyor" dedi. Bu arada UEFA da yaşanan gerginliğe el koydu. UEFA Asbaşkanı Olsson rövanş için iki takımı da sağduyulu davranmaya çağırdı.


#24.02.2006 07:59 0 0 0
  • fiskos yok çok ayıp
#26.02.2006 10:56 0 0 0
  • chelsea bu turu geçecektir ve kupayı müzesine götürecektir.
#26.02.2006 16:27 0 0 0