Natur-Med Thermal Springs and Health Resort - Kuşadası

Son güncelleme: 28.05.2010 10:38
  • Natur-Med Thermal Springs and Health Resort - alternatif tatil
    noimage

    Otel Bilgisi
    Size doğal ortamda, ormanlık, ağaçlık, nemsiz ve esintili bir alanda tatili sağlıkla birlikte sunuyoruz. Natur-Med Türkiye'nin tanımına uygun ilk kür oteli ve arındırma merkezidir.

    Başta kaplıca, tıbbi ve doğal tedaviler olmak üzere birçok yeni tedavi bedensel ve ruhsal arındırma programları olarak uzmanlar gözetiminde uygulanmaktadır.

    Natur-Med termal suyundaki, 'gençleştirici mineral' olarak bilinen silisyum dioksit elementi, kür merkezinde başta cilt hastalıkları olmak üzere, uyku bozuklukları, yüksek tansiyon, stres halleri, alerji ve sindirim bozuklukları gibi hallere çok önemli bir destek tedavisi oluşturmaktadır.

    noimage

    Natur-Med, Matrix Ritim Tedavisi (bağ dokusu genleşme tedavisi), Manuel Terapi, Ozon Tedavisi, Kolon (Bağırsak) Hidroterapisi, İnfraruj Tıbbi Sauna tedavilerinde Türkiye'de ilktir.

    Arındırma tedavilerini, ağrı tedavilerini, zayıflama ve sigara bıraktırma tedavileri uzman kişiler olarak uygulanmaktadır.

    Otel Özellikleri

    * Dağ eteğinde yeşillikler içinde bulunan Natur-Med Doğal Tedavi ve Kaplıca Kür Oteli, konuklarına ikisi kapalı biri açık olmak üzere iki termal havuzu, bir yüzme havuzunu, Türk hamamını, infraruj tıbbi saunaları, fitness salonunu, güzellik merkezini, çocuk parkını, voleybol sahasını, şark köşesini, üç restoranı, vitamin barlarını ve havuz barları bir arada sunmaktadır.

    * Oteldeki diğer hizmetlerden bazıları oda servisi, çamaşırhane hizmeti, toplantı salonları, internet, doğal ve yöresel ürünlerin satıldığı mini market.
    * Klasik bir lokantadan farklı, daha sofistike, yaratıcı bir menüye ve havaya sahip olan Natur-Med Restoran, geleneksel Türk yemeklerini sağlıklı ve doğal bir biçimde sunmaktadır. Arzunuz doğrultusunda hizmet alabileceğimiz mutfakta her türlü diyet ve vejeteryan menüleri mevcuttur. Natur-Med Restoran'da sebze ve otlarla yapılabileceklerin sınırsız olduğunu farkedeceksiniz. Yöresel otlar ve bitkilerden yapılan mezeler ve salatalar damağınızda ayrı bir tat bırakacaktır.

    * Doğa, huzur, sessizlik ve temiz havayla bütünleşen Natur-Med, kusursuz bir tatil geçirmeniz ve tedavi olmanız için her türlü ihtiyacınızı karşılayacak konaklama imkanlarına sahiptir. Engelli misafirler için özel odalarımız mevcut olup, her türlü konfor düşünülerek hazırlanmıştır. Natur-Med'in doğayla uyumlu özgün mimarisi otel kısmıyla da büt! ünleşmiştir. Bahçeye bakan balkonlu odalarımız akşam keyifleriniz için mükemmel bir ortam hazırlamaktadır

    noimage

    * Natur-Med Güzellik merkezi müşterilerine alternatif tıp, hidroterapi uygulamaları ve doğadan elde edilen ürünlerle kombine bir bakım program uygulamaktadır. Selülit, cilt kırışıklığı, cilt sarkmaları ve döküntüye bağlı cilt hastalıklarına hekim ve estetisyen işbirliğiyle olumlu sonuç alınan tedaviler yapılmaktadır.

    noimage

    Konum Bilgisi
    Natur-Med Thermal Springs and Health Resort, Ege sahilinde, Kuşadası'na 15 km. uzaklıktaki Dilek yarımadası Milli Parkı'na ait Samson Dağı'nın eteğindedie. Tüm yöreyi ve denizi tepeden görmektedir. Efes 30 km, Milet 40 km, Priene 28 km, Didim 59 km, Selçuk 29 km, Pamukkale 196 km, Aphrodisias 160 km, Bergama 220 km, Bafa Gölü 45 km,

    Kursunlu Manastırı (yürüyerek) 45 dakika, Güzelçamlı Milli Parkı 7 km, Sevgi Plajı 3 km, İzmir 110 km, Söke 10 km, Kuşadasi 18 km, Aydın 60 km, Bodrum 150 km, İzmir Havaalanı 95 km mesafededir.

    Davutköy Mahallesi, Çınar Sokak No:13-15 09430 Davutlar - Kuşadası/ Aydın
    Tel : 0 256 657 22 80 - 0 256 657 17 41
    Fax: 0 256 657 18 68

    http://www.natur-med.com.tr/index.php
#28.05.2010 10:38 0 0 0