King Arthur

Son güncelleme: 20.10.2022 17:15
  • noimage

    Historiker haben für Jahrhunderte gedacht, daß König Arthur nur ein Mythus war, aber die Legende auf einem wirklichen Held basierte, heftig gezerrissen zwischen seinen privaten Ehrgeiz und seineallgemeine Richtung der Aufgabe.
    Ein widerstrebender Führer, Arthurmöchte Großbritannien nur verlassen und zum Frieden und zur Stabilität von Rom zurückkommen.
    Bevor er für Rom vorangehen kann, führt eine abschließende Mission ihn und seine Ritter der runden Tabelle -- Lancelot, Galahad, Bors, Tristan und Gawain -- zur Zusammenfassung, daß, wenn Rom gegangen wird, Großbritannien einen König -- jemand benötigt, nicht nur, zum gegen die gegenwärtige Drohung des Eindringens von von Saxons zu verteidigen, aber der Inselin ein neues Alter zu führen.
    Unter der Anleitung von MERLIN, vonehemaligem Feind und dem schönen, mutigen Guinevere durch seineSeite, muß Arthur die Stärke innerhalb finden, um den Kurs der Geschichte zu ändern.
#25.07.2004 22:07 1 0 0
  • Info icin tesekkürler. Eline saglik
#27.07.2004 00:55 0 0 0
  • noimage



    Ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer ve Training Day'in yönetmeni Antoine Fuqua ve Gladiator'ün senaryo yazarı David Franzoni'den bir epik destan...
    Kaderinin gösterdiği yoldan ilerleyerek halkının başına geçen Kral Arthur'ün kuşaktan kuşağa aktarılan unutulmaz öyküsü...
    Tarihçiler başlangıçta yüzyıllar boyunca Kral Arthur'ün gerçekten yaşamadığını, sadece bir efsane olduğunu düşündüler. Ancak bu efsanenin çıkış noktasında, kendi kişisel tutkularıyla halkına hizmet arzusu arasında sıkışıp kalmış gerçek bir kahraman vardı.
    Roma İmparatoru Marcus Aurelius tarafından Britanya'ya gönderilen Arthur'ün (Clive Owen), tek amacı bir an önce Britanya'dan ayrılmak ve Roma'nın barış ve huzurlu ortamına dönmekti. Ancak geri dönüş yolculuğuna çıkmadan önce son bir görev üstlendi. Yuvarlak Masa Şovalyeleri olarak bilinen yardımcıları Lancelot, Galahad, Bors, Tristan ve Gawain ile birlikte Britanya'da son bir kurtarma operasyonu yapmaları gerekiyordu.

    Roma'nın geri çekilişi sonrasında Britanya'da boşluğu dolduracak bir lidere ihtiyaç olacaktı. Bu yeni lider, ülkesini işgalci Saxonlar'ın tehdidine karşı savunmakla yetinmeyip adayı yepyeni bir döneme taşıyacak çapta olmalıydı. Eski düşmanı Merlin ile cesur yürekli Guinevere'nin (Keira Knightley) desteğini alan Arthur, tarihin akışını değiştirecek gücü kendisinde buldu.
#06.09.2004 23:20 0 0 0
  • Namo çeviri için çok çok teşekkür
#07.09.2004 07:51 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#20.10.2022 17:15 0 0 0