Fındıklı bomba

Son güncelleme: 18.03.2006 22:19
  • noimage


    200 gr margarini tavada eritip 8 çorba kaşığı tozşeker, 4 çorba kaşığı kakao ve yarım limonun rendelenmiş kabuğunu ilave edin. Sürekli karıştırarak pişirin. 1.5 çay bardağı soğuk süt ekleyip karıştırmaya devam edin. Ocaktan alıp karışımı ılınmaya bırakın. 500 gr ufalanmış pötibör bisküvi, 1 çay bardağı ince çekilmiş fındık içi ve 2 çorba kaşığı süt ekleyip pürüzsüz bir karışım hazırlayın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde yuvarlak toplar hazırlayın. Hazırladığınız topları 1 su bardağı ince çekilmiş fındık içine bulayın. Buzdolabında birkaç saat bekletip servis yapın.
    noimage
#05.03.2006 18:20 0 0 0
  • çok güzel görünüyor ellerine sağlık paylaşımların için kardeşim
#05.03.2006 23:18 0 0 0
  • güzel tarif için teşekkürler
#06.03.2006 15:46 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#06.03.2006 20:36 0 0 0
  • ellerine sağlık. noimage
#07.03.2006 14:19 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:19 0 0 0