Hanedan

Son güncelleme: 09.06.2010 12:45
  • Hanedan - Hanedan dizisi hakkinda - Hanedan Dizisi Oyuncuları - Hanedan Dizisi Tanıtım - Hanedan Dizisi Konusu - Erkan Petekkaya - Bergüzar Korel - Hande Ataizi


    Televizyon ekranlarında çok yakında yepyeni bir dizi başlıyor.
    Yeni dizinin adı: HANEDAN
    80′li yılların sevilen dizisi Hanedan'ın türk versiyonu çok güçlü bir kadro ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.
    Dizinin oyuncuları;
    Binbir Gece dizisi ile Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Bergüzar Korel, Hande Ataizi ve Erkan Petekkaya'nın başrolleri oynamsı düşünülen dizinin şuan hangi kanalda yayınlanacağı belli değil.

    noimage

    Dizinin orjinal adı Dynasty olan Hanedan dizisi o dönemlerde Trt'de yayınlanmadığı için video piyasasında ciddi bir kült dizi halindeydi. Dizide o dönemde oynayan oyuncular şöhretlerine şöhret katmışlardı.
    Unutulmaz Dynasty dizisinin oyuncuları John Forsythe, Linda Evans ve Alexis Carrington'ın karakteri ile unutulmazlar arasına giren Joan Collins..

    noimage

    Gazete Habertürk'e konuşan Petekkaya, Dallas'tan sonra Türkiye'de en çok izlenen ikinci yabancı dizi olan Hanedan'ın yerli versiyonunun tutma şansını çok yüksek gördüğünü söyledi.

    Petekkaya, "Hanedan, dünyada başarısını kanıtlamış bir iş. Başarısı Türkiye'ye nasıl adepte edileceğine bağlı. Sonuçta aynısını yapmamız mümkün değil. Çünkü birçok şey Türkiye'nin örf ve adetlerine uygun değil. Ama biz dizinin tutma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.
#09.06.2010 12:45 0 0 0