atalar 2006 ilkbahar-yaz bayan kolleksiyonu

Son güncelleme: 15.03.2006 07:45
  • Atalar'ın, romantizm ana temalı 2006 İlkbahar-Yaz Bayan Koleksiyonu, vitrinlerdeki yerini aldı.

    Moda çekimleri, Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirilen ve çekimlerinin styling çalışmalarına manken ve moda editörü Ece Sükan'nın ve çekimlerinin yapım, altyapı ve ön hazırlık çalışmalarına ase Communication-Selim Kemahlı'nın imza attığı yeni koleksiyon; Şubat ayından itibaren Atalar mağazalarında satışa sunulmaya başladı.

    Atalar markasının ruhunu ve yeni koleksiyonun romantik ve feminen konseptini yansıtacak model arayışının, en hassas davrandıkları nokta olduğunu vurgulayan Atalar Moda Tasarım Grubu Yönetmeni Yalçın Mecikoğlu; bu nedenle, çekimlerde model olarak, Victorias Secret, Christian Dior, Guess, Ralph Lauren, Anne Klein, Buffalo Jeans, Anna Molinari, Nivea ve Neutrogena gibi dünya markalarının modelliğini yapan Belçikalı Ingrıd Seynhaeve ile çalıştıklarını belirtiyor...

    Yeni koleksiyonla ilgili detaylı bilgiler veren Mecikoğlu; yeni dönemde, feminen unsurların ve romantizmin, geçmiş yıllardan günümüze modern bir tarza bürünerek gündeme geleceğini belirterek, Ataların 2006 İlkbahar -Yaz Bayan Koleksiyonunun ana çerçevesini şöyle çiziyor:

    Beyaz ve krem dışında, fildişi, mercan, kırmızı, siyah ve toprak rengi ilkbahar-yaz koleksiyonumuzun belirleyici renkleri olacak. Atalar kadını bu ilkbahar ve yaz, daha masum, daha minimal ve sade olacak.Mecikoğlu; Bu yazın yıldızı, her boyda ve kesimde, her renk ve desende; günün her saati giyilebilecek elbiseler olacak. Bluzlar da koleksiyonun güçlü parçaları arasında yer alıyor. Kısa karpuz ve büzgülü kollu bluzlar; tam tersi,

    Romantizm; uçuşan elbiseler, jakarlı ve brokar etek ve ceketler ve ipek bluzlarla sezonu karşılıyor. İpekliler, şifonlar, keten, poplin ve vualler, danteller ve fistolar tüm koleksiyonun romantik ve neşeli duruşunu güçlendiriyor. İster spor, isterse modern ya da klasik olsun; krem ve beyaz ceket, etek ve pantolon takımlar, Atalar kadınının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alacak. erkeksi, çizgili ve beyaz gömlekler ve dar, pilili, diz altı ve maksi eteklerle bütünleniyor. Siyah ve bej puanlar ve çizgiler; açık lacivert, kırmızı ve marin tonlarıyla geri dönüyor. Yeni koleksiyonda, yüksek belli ve dar paça pantolonlar, eteğe ciddi bir rakip olacak. Bermudalar, gece veya gündüz, her zaman ve her kumaşta karşımıza çıkacak.diyor.
#10.03.2006 10:43 0 0 0
  • sagolasin Su-Perisi
#14.03.2006 23:14 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım
#15.03.2006 07:45 0 0 0