One Missed Call

Son güncelleme: 26.07.2004 12:44
  • noimage
    Cevapsız Arama
    One Missed Call

    Yüksekokul öğrencisi Nakamura Yumi bir grup arkadaşıyla içki içmek için dışarı çıkmıştır. Arkadaşı Yoko’nun cep telefonuna daha önce hiç duymadığı bir zil sesinde çağrı gelir. “Bir cevapsız arama” yazmaktadır. Mesaja baktıklarında görürler ki mesaj sadece onun kendi cep telefonundan gelmekle kalmıyor, aynı zamanda tıpkı Yoko’nun sesine benzeyen korkunç bir çığlık da içeriyordu. En önemlisi de tarihinin üç gün sonrasına olmasıydı. Üç gün sonra, tam o vakitte, tam o çığlıkla Yoko demiryolu köprüsünde can verir.
    Birkaç gün sonra, partideki diğer bir insan Kenji, kendi numarasından gelen bir çağrı alır, hem de gelecekten gelen bir çağrı. Bu mesajda da tüyler ürperten bir çığlık vardır. O da o saatte, aynı çığlığı atarak ölür. Bir kurban daha. Bu kez de Yumi’nin en iyi arkadaşı Konishi Natsumi. Aynı ürpertici çığlığı içeren zil sesli bir çağrı alır. Mesaj arkasından sinsice gelen birinin elini ve dehşete düşmüş halini gösteren bir video içermektedir. Sonunun geldiğini anlayan Natsumi parçalara ayrılır. Yumi’nin yalvarışlarına aldırmadan, belirlenen saatte, kötü ruhları kovmaya yönelik canlı bir televizyon yayınına katılmayı kabul eder. Yumi çaresizlik içinde, Yamashita Horoshi adında, kızkardeşini benzer olaylar çemberi içerisinde kaybetmiş olan yalnız bir cenaze müdürüne katılır. İkisi birlikte ölümün izini sürmeye başlarlar.

    Bu sırada beklenen an gelmiştir. Ulusal televizyondaki canlı yayında, tam beklenen anda, korkunç bir şekilde ölür. Yumi ve Yamashita onun ürkünç cesedine bakarlarken, Yumi’nin telefonu çalmaya başlar.
#26.07.2004 12:44 0 0 0