Tatil Kitapları

Son güncelleme: 20.06.2010 12:41
  • Tatil Kitap Önerileri - Tatilde Hangi Kitap - Tatil Kitap Tavsiyeleri

    noimage

    Zambak Yayınları'nın ilköğretim ve okul öncesi için tatil kitapları bulunuyor. Zambak setler halinde hazırlamış yaz kitaplarını içerisinde 1 adet soru bankası ve 3 adet deneme kitapçığı bulunuyor, setin içinde 3 hikaye kitapçığı ve bilgi kartları da var.

    Fiyatı 22 TL




    noimage
    Eğitimsepeti.com'da pek çok yayınevinin tatil kitapları var fiyat aralığı çok geniş 3,5 liradan başlıyor. Final'in üçlü seti burada uygun fiyatı ile dikkat çekiyor ama 17 liraya kadar tatil kitabı bulmak mümkün







    Daha uçık kaçık müfredata göbek bağı olmayan kitaplar isteniyorsa Felaket Henry'nin Zihin Zıplatan Tatil Kitabı seçeneği ilginizi çekebilir.


    noimage

    Tatil kitapları okul çocukları için en iyisi ama tatil kitaplarından hoşlanmıyorsa seçenekler bitmiş değil. Tubitak'ın yayınları hem çok güzel hem de fiyatları oldukça uygun ben bir kaç tane seçtim:

    Arabalara uçaklara trenlere meraklı 8 yaş üstü erkek çocuklar için: Havada Karada Suda 21. basım 5,5 TL




    noimage
    Çarpma ile ilgili temeli sağlam bir şekilde vermek istiyor ve 8 yaş üstü çocuğunuza bu konu ile ilgili bir yardımcı arıyorsanız. Rebecca Trays'in yazdığı çarpım tablosu kitabı size yardımcı olabilir. Çarpım tablosu eğlenceli bir şekilde bol çizimlerle anlatılıyor. 32 sayfa, 28. kez basılan kitabın fiyatı 4,5 lira


    noimage
    Kırık yumurtalar heyecanlı hikayeler okumayı seven çocuklar için ideal bir kitap. Dedektifliğe meraklı bir çocuğun başından geçenler anlatılıyor. 10 yaş üstü kitap 102 sayfa fiyatı 4,5 TL Türkiye'de ilk basımı.

    Alıntı*


#20.06.2010 12:41 0 0 0