Qara Ciyər Kababı

Son güncelleme: 21.08.2011 17:59
  • Qara Ciyər Kababı Yapılışı - Qara Ciyər Kababı Azerbaycan Mutfağı



    Qara ciyər kababı

    Qoyun qara ciyəri - 230q, qoyun quyruğu - 60q, cəfəri - 18q, sumaq - 3q, duz.
    Qara ciyər pərdələrdən təmizlənir. 30-40 qr çəkidə doğranır . Qoyun quyruğu 1015 qramlıq tikələrə doğranır və növbə ilə qara ciyərlə şişə taxılır. Manqalda qızartmazdan əvvəl qara ciyərə duzlu su çilənir. Hazır kababın üstünə göyərti və sumaq səpilir.
#24.06.2010 11:34 0 0 0
  • selam
#21.08.2011 17:59 0 0 0