Martha Stewart

Son güncelleme: 30.06.2010 10:06
  • Martha Stewart Kimdir - Martha Stewart Hayatı - Martha Stewart Biyografisi - Martha Stewart Resimleri

    noimage


    Martha Stewart Helen 3 Ağustos 1941 tarihinde Jersey City, New Jersey, Lehçe-Amerikan velilere doğdu. Onu gençler, anne ve babası iç becerileri onun güçlü bir tutku olarak telkin. Martha oldukça çok yönlü ve ederken okul hala modelleme alanında kariyer başladı. O New York'ta orada tarih ve mimarlık tarihinde tamamlamıştır Barnard Koleji katıldı.

    Hala okulda iken, o zaman 1.961 iki Yale Hukuk Okulu'na bir hukuk derecesi için çalışıyorlardı Andrew Stewart ile evlendi. Evlilik 1989 yılında sona erdi. Martha asla yeniden evlendi. 1965 yılında, o tek çocuk doğurdu, kendi kızı Alexis Stewart.

    1967 yılında 1.973 olan o kadar zaman o kızı daha fazla dikkatini sol çok başarılı bir kariyere sahip stok Brokerliği girdi. Stewart ve kocası Westport, Connecticut, onlar da satın eski bir çiftlik 1.805 taşındı. Martha içinde ona olağanüstü becerileri gösterilmiştir restorasyon yaptı.

    1976 yılında, bir arkadaşıyla birlikte, Martha son derece başarılı oldu, bir ev catering iş başladı. Aynı zamanda hakkında, o bir New York Times bestseller oldu ilk yemek kitabı Eğlenceli, başlattı. Bu kitapta hızlı bir şekilde diğer bir dizi izledi, bütün eşit derecede başarılı. Martha ünü onu ve artık o iç becerileri üzerine çeşitli gazete sütunları ve dergi makaleleri yazarlık oldu öncesinde vardı. Birçok tanınmış televizyon talk show ve editör üzerinde konuk şef son derece başarılı bir dergi oldu. Aynı anda o da onun olağanüstü anlayışı ile gelişti sayısız diğer iş girişimler içine çeşitlenmiştir. New York Magazine, 1995 yılında, bizim zaman 'onu' kesin Amerikalı kadın ilan etti.

    'Altında Martha Stewart o televizyon, baskı gibi, onu çeşitli şirketlerin konsolide ve merchandising Omnimedia' afiş Living. Şirket halka geç 1999 yılında onu bir gecede milyarder yapım gitti.

    2001 yılında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu hisse satışında mali malpractices tarafından suçlandı. Sonuç olarak o suçlandı ve Eylül 2004 beş ay hapis cezası başlamıştır seçin.

    Ona şirket canlandırılması üzerinde yoğunlaşmıştır onu sunulduğundan beri. Onun iş anlayışını grubu, o çok başarılı oldu.
#30.06.2010 10:06 0 0 0