Yattara: Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Son güncelleme: 22.03.2006 16:38
  • Turkcell Süper Ligi'nde Samsunspor karşısında atılan 2. golün ardından sevincini horon oynayarak yaşayan Trabzonsporlu İbrahima Yattara, "Horon oynayarak taraftarlardan özür diledim" dedi. Gineli oyuncu, "Biliyorum seyirci beni büyük maçlarda bekliyor. En önemli maç Fenerbahçe maçı" dedi.

    Yattara, Vestel Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında Galatasaray maçında takımdaki yerini alamadığını dile getirerek, "Trabzonspor'u çok seviyorum. Taraftarlar da beni seviyor. Ama Galatasaray maçında takım arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Taraftarların bana kızdığını biliyordum. Samsunspor maçındaki ikinci gol sonrası horon oynayarak taraftarlardan özür diledim" diye konuştu.

    Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istediğini ifade eden Yattara, "Trabzonspor'da bu yıl üçüncü yılım. İlk iki yılda ligi ikinci bitirdik. Bütün Trabzon bizden şampiyonluk bekliyor. İnşallah Trabzonspor, gelecek yıl şampiyon olacak" dedi.

    İLK KIRMIZI KART TÜRKİYE'DE

    Yattara, futbol hayatında ilk kırmızı kartı Türkiye'de gördüğünü söyledi. Gine ve Belçika'da kırmızı kart hiç görmediğini dile getiren Yattara, "Türkiye'de 3 kırmızı kart gördüm. Futbol kariyerimde sadece Türkiye'de kırmızı kart gördüm" dedi.

    En son Vestel Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kartın kendisini çok üzdüğünü dile getiren Yattara, "Yanlış bir şey yaptım. Takımımı 10 kişi bıraktım. Bence sarı kart normaldi, ama kırmızı kart gördüm. Ama Allah büyük, maçı kazandık" dedi.

    'SAKATLANMADIĞIMA DUA EDİYORUM'

    Yattara, Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu kaydederek, "Maçlarda hücum oynuyoruz ve rakip defans her zaman beni tekmeliyor, markaj yapıyor. Bunun için bazen sinirleniyorum. Sakatlanmadığım için dua ediyorum. Ben sakatlanmaktan çok korkuyorum, sakatlanmak istemiyorum. Maçtan sonra yine arkadaşız ama maç içinde böyle tekmeler olmamalı" diye konuştu.
    Lig'de üçüncülük şanslarının sürdüğünü ifade eden Yattara, "Aramızda Kayserispor ile 3, Beşiktaş ile 2 puan fark var. Avrupa Kupaları'na katılmayı ve başarılı olmayı çok istiyoruz" dedi.

    'FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINI BEKLİYORUM'

    Yattara, Galatasaray maçı gibi büyük bir maçta cezalı olduğu için forma giyemediğini dile getirerek, "Bunun için çok üzülüyorum. İnşallah bir daha kırmızı kart görmeyeceğim. Biliyorum seyirci beni bu maçlarda bekliyor. En önemli maç Fenerbahçe maçı. Şimdiden çok çalışıyorum ve bu maçları bekliyorum. Şampiyonluk yarışında ise Galatasaray, Fenerbahçe kim iyiyse kim fazla çalışıyorsa o şampiyon olsun" dedi.
#22.03.2006 01:26 0 0 0
  • biz hırsın sanırım zamanlamasını kaçırdık. bu başta olmalıydı
#22.03.2006 01:43 0 0 0
  • dostum olan oldu birkere. artik mecbur önümüze bakmaliyiz
#22.03.2006 16:10 0 0 0
  • Doğru en azından uefa ya gidebilmek adına bir şeyler yapmalılar
#22.03.2006 16:22 0 0 0
  • evet dostum. birde yönetim geri kalan zaman eksikleri iyi tespit edip szon arasinda bunlari gidermeli. eger önümüzdeki sezon büyük sansizliklar olmazsa basariki illaki gelecek diye düsünüyorum
#22.03.2006 16:25 0 0 0
  • Aslında takım olarak iyiyiz ama sorunlar peşpeşe geldi gelecek seneye başarı gelir inşallah
#22.03.2006 16:38 0 0 0