Tavuk hazirlarken dikkat

Son güncelleme: 02.01.2008 16:03
  • Tavuk hazirlarken dikkat edecegniz bi konu var

    tavuk u haizirladikdan sonra elinizi yikamanis önemli cünkü

    almanyadaki cok tavuklarda olan bi hastalik ama tvuku tam pisirdinis zaman hastalik bulasici olmas

    :oki:
#14.03.2004 17:22 0 0 0
  • :salakkafam: :oki:
#14.03.2004 23:29 0 0 0
  • H.E. bilgin icin tskler .tavugu kesilen yer ve bicakda baska bir yerde kullanmadan sicak suda yikanmasi gerek ,bu ayni zamanda et icinde gecerli.
#23.04.2004 23:31 0 0 0
  • Bilgin icin cok merci :oki:
#26.04.2004 14:43 0 0 0
  • :danke: bilgi icin tskler
#26.04.2004 15:10 0 0 0
  • :danke: Usta Bilgin icin :oki:
#27.04.2004 23:51 0 0 0
  • saolasın
#02.01.2008 16:03 0 0 0
Sürüklemek İçin Tıkla