Spor Toto Süper Lig 17 Hft Beşiktaş Gaziantepspor

Son güncelleme: 19.12.2010 16:18
  • TSL 17 Hft Beşiktaş Gaziantepspor - TSL 17 Hft Beşiktaş Gaziantepspor maçı İzle - Beşiktaş Gaziantep Golleri







    noimage


    noimage




    Beşiktaş - Gaziantepspor


    Tarih :


    Saat :


    Stad : Beşiktaş İnönü


    Hakem : ...


#01.08.2010 20:04 0 0 0
  • Gaziantepspor ile Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalya'da oynayacağımız karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.
    Mardan Antalyaspor Stadı'nda 19 Aralık Pazar günü 19.00'da başlayacak mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
#15.12.2010 12:47 0 0 0
  • Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.



    BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılarımızda Rapid Wien karşısında görev yapan oyuncularımız kısa koşular sonrasında antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcularımız ise minik kale maçın ardından yarım sahada taktik çalışmalar yaptı.


    Tedavisi Brezilya'da devam eden Bobo'nun yanı sıra izinli olan Yusuf Şimşek, Fatih Tekke ve bebeği olan Sivok çalışmaya katılmadı.

    Tedavileri süren Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Filip Holosko ve Necip Uysal idmanda yer almazken, Rapid Wien maçında çeşitli darbeler alan Guti Hernandez, Quaresma, Hilbert ve Zapotocny dinlendirildi.


    Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci takımdan ayrı yaptıkları koşuların ardından tedavilerine devam edilirken, İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber takımla birlikte çalıştı.


    Takımımız yarın (17 Aralık) saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
#16.12.2010 17:43 0 0 0
  • Futbol takımımız, Gaziantepspor ile Antalya'da oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun kar yağışı altında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman kısa koşular ve pas çalışması ile devam etti. Takımımız minik kalede çift devreli maç oynadıktan sonra şut çalışması yaptı. Antrenman taktik çift kale maçla tamamlandı.
    Minik kalede yapılan maç sırasında Quaresma, takımın neşe kaynağıydı.
    Tedavileri süren Ekrem Dağ ile Nihat Kahveci ise bugün takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
    Antrenmana Brezilya'da tedavisi devam eden Bobo, izinli Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke ile bebeği doğan Tomas Sivok katılmadı.
    Tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Holosko, Necip Uysal, Fabian Ernst, Hilbert ve Zapotocny de çalışmada yer almadı.


    Kulüp doktorumuz Devrim Urgun, MR'ı çekilen Zapotocny'nin sağ ayak dış yan bağında yırtık tespit edildiğini ve tedavisinin 4 hafta süreceğini açıkladı.
    Urgun, Rapid Wien maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu bacak kaslarında ezilme bulunan Hilbert ile, sağ ayak aşil tendonunda darbeye bağlı gerilme olan Fabian Ernst'in tedavilerine devam edildiğini belirtti.
    Takımımız, hazırlıklarını yarın (17 Aralık) saat 16.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve akşam saatlerinde özel bir uçakla Antalya'ya gidecek.

    noimage





    noimage


    noimage

    noimage



    noimage
#17.12.2010 18:38 0 0 0
  • Futbol takımımız, Spor Toto Süper Ligi 2010-2011 sezonu ilk devresinin son maçında yarın (19 Aralık) Gaziantepspor ile Antalya'da karşılaşacak.

    Siyah-Beyazlılarımız'ın cezası nedeniyle 19 Aralık Pazar günü Mardan Antalyaspor Stadı'nda seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak.

    Halis Özkahya'nın yöneteceği maçta yardımcı hakem olarak Mustafa Emre Eyisoy ile Ekrem Kan görev yapacak. 4. hakem ise Hakan Ceylan.

    Beşiktaşımız ile Gaziantepspor, Pazar günü oynanacak maçla birlikte lig tarihinde 49. kez karşı karşıya gelecek..

    İki takım arasında 1979-1980 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek 48 lig maçı yapıldı. Siyah-Beyazlılarımız, bu maçların 24'ünü kazanırken, 10'unu yitirdi, 14 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

    Beşiktaşımız'ın toplam 76 golüne, Gaziantepspor 41 golle karşılık verdi. İki ekip arasında geçen sezonki maçlarda taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Gaziantep'teki karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

    İstanbul'da yapılan lig maçlarında ise Beşiktaşımız'ın rakibine belirgin bir üstünlüğü göze çarparken, Siyah- Beyazlılarımız Fiyapı İnönü Stadı'nda Gaziantepspor'a yalnızca 2 kez boyun eğdi.

    Beşiktaşımız, İstanbul'daki 23 lig maçının 17'sini kazanırken, 2 kez yenildi, 4 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Siyah-Beyazlılarımız, evinde yaptığı maçlarda rakip fileleri 49 kez havalandırırken, kalesinde toplam 18 gol gördü.
#18.12.2010 12:44 0 0 0
  • Futbol takımımız, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla tamamladı.

    Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

    Çalışmaya tedavisi için Brezilya'da bulunan Bobo ile izinli Yusuf Şimşek, Fatih Tekke ve Sivok katılmadı.

    Antrenmanda tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, Holosko, Necip Uysal, Fabian Ernst, Rüştü Reçber ile Zapotocny yer almadı.

    Takımdan ayrı koşu yapan Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci'nin tedavilerine devam edildi.

    Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışmaların yapıldığı çift kale maç sonrasında şut çalışması ile antrenman sona erdi.

    Siyah-Beyazlılarımız, akşam saatlerinde Antalya'ya 17 kişilik oyuncu kadrosuyla gidecek. Kadroda yer alan futbolcularımız şöyle:

    "Cenk Gönen, Umut Kaya, Rıdvan Şimşek, Erhan Güven, Tabata, İbrahim Üzülmez, Fink, Ersan Gülüm, Hilbert, Nobre, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Furkan Şeker, Quaresma, İbrahim Toraman, Ferrari."
#18.12.2010 16:43 0 0 0
  • Gaziantepspor ile Anlatya'da seyircisinden yoksun oynayacak olan Beşiktaş, son dönemde 10 seyircisiz resmi maçta 7 galibiyet elde etti.


    Spor Toto Süper Lig'de cezası nedeniyle yarın yapılacak Gaziantepspor maçına Antalya'da taraftar desteğinden yoksun çıkacak Beşiktaş, son dönemde ev sahibi takım sıfatıyla seyircisiz oynadığı 10 resmi maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

    Siyah-beyazlılar, 7'si Süper Lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 19 gol atarken, kalelerinde ise 9 gol gördü.



    noimage


#19.12.2010 09:01 0 0 0
  • BEŞİKTAŞ

    Cenk
    Hilbert
    Ersan
    İbrahim Toraman
    İbrahim Üzülmez
    Aurelio
    Fink
    Tabata
    İsmail
    Quaresma
    Nobre

    GAZİANTEPSPOR

    Karcemarskas
    Yalçın
    Elyasa
    Emre Güngör
    Ivan De Souza
    Şenol Can
    Serdar Kurtuluş
    Olcan
    Orhan Gülle
    Popov
    Beto
#19.12.2010 16:18 0 0 0