Kondisyon Bisikleti Kullanan Varmı

Son güncelleme: 10.08.2010 13:48
  • Arkadaşlar aranızda kondisyon bisikleti (zayıflama bisikleti)kullanan var mı ben almayı düşünüyorum evde kullanmak için faydasını gören var mı zayıflamaya bacak ve karın kaslarını kuvvetlendirmeye yarar mı bana bilgi verirmisiniz yada deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız ;sıcak havalarda yürüyüşe çıkamıyorum kış aylarında da evdeyim genelde soğukta karda çıkılmıyo bari evde bişiyler yapayım dedim.
#03.08.2010 16:09 0 0 0
  • selam cnm.

    Ben bendeki bilgileri paylasimda belki isine yarar

    Benim evde kosu bandim var o gercekten zayiflamaya birebir,biseklitte kullandim uzun sure vardi evimde ama sonra kaldirdim fayda gormedigimden degil gercekten biseklik cok faydasi var ben fitness gidiyom ordada hocalarin onerdigi odur ozellikle bacak kalca acayip yagi yakiyo ve zayiflatiyo,bence imkanin varsa al derim ve duzenli yap,haa sana step,de oneririm oda cok iyi geliyo zayiflamak icin kalca ve bacak kisimlari,tabi onlardan oncede yemegine cok dikkat etmelisin cnm
#04.08.2010 13:50 0 0 0
  • ben zaten önce diyetisyene gidicem randevumu aldım diyet + hareket düşünüyorum bunun için almak istiordum teşekkürler güzel fikirlerin için
#04.08.2010 19:35 0 0 0
  • Kondisyon icin ben de bisiklet ve baska aletler almistim. Isime yaradi mi? Yoh yaramadi, cünkü düzenli kullanmadim. Artik bundan sonra ev icin spor aletlerine para vermem. Bana göre yalniz yer kapliyorlar.
    Fitnese de gittim bir ara ama kafa dengim olmadigi icin o da keyif vermedi. Ama faydali olduguna inaniyorum.
    Disarda kosmanin ve yürüyüsün de epey faydali oldugunu düsünüyorum. Düzenli yürüyüs yapanlarin kilo kaybi yasadiklarini gördüm.
    Kondisyon icin yürüyüs yaptim ve kendimi iyi hissettigimi fark ettim. Hemen hemen her mevsimde yürüyüs yapilir. Yaz aylarinda erkenden, ögle sicagi girmeden veya aksama dogru serinlemeye basladiginda. Yagmurda bile yürüyüse cikilir. Firtina olmadiktan sonra yagmurlugunu giyersin cikarsin. Yagmurda yürümek acayip güzel oluyor.
    Kisin yerler buz tutmatiktan sonra karda yürümek pekte romantik olur.
    Hadi sana kolay gele arkadasim... :)
#06.08.2010 13:57 0 0 0
  • Menekseme katılıyorum.
    Düzenli kullanmayacağın hiçbir aleti eve alıpta ne parandan nede yerinden olma derim.

    İlk aldığında bir heves bir merak kullanıyorsun o kadar...sonra durduğu köşeden sana baktıkca daha çok sinirlerin bozuluyor.

    Kesinlikle açık havada en az 1 saat tempolu yürüyüş gibisi yoktur.Birde yüzmeyi tavsiye ederim,bütün kasların çalıştığı zevkli bir spordur.

    Spor salonlarındaki koşu bantları oldukca profosyonel ve kullanışlı oldukları için ev tipi olanlarla kıyaslanamaz bile..
    o yüzden salona gitmek daha çok tercih ediliyor.

    Sen kendi şartlarına göre düşünüp karar verirsin artık arkadaşım

    Kolay gelsin
#10.08.2010 13:48 0 0 0