Barcelona'da yüzler gülüyor

Son güncelleme: 16.04.2006 19:47
  • İspanya La Liga'da dün gece Villarreal'i yenerek ligdeki ikinci şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşan Barcelona'da Teknik Direktör Frank Rijkaard takımın kazanma hırsından memnun.

    La Liga'da dün gece karşılaştığı Şampiyonlar Ligi yarı finalisti Villarreal'i Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun attığı golle 1-0 mağlup eden Barcelona'da yüzler gülüyor. Villarreal'i yenerek en yakın rakibi Valencia ile arasındaki puan farkını 14'e çıkaran ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan Barcelona'da Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, yaptığı açıklamada takımının hırsını ve mücadelesini överek, "Oyuncularımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı ve ilk dakikasından itibaren kazanmak istiyorduk. Oyuncularımdan bazıları maçın 90 dakikasını tamamlayamadılar ancak ben onları kutluyorum çünkü onlar çok çalıştılar be kazanmasını bildiler. Özellikle ilk yarıdaki değişikliklerden sonra oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık ancak yinede kazanmasını bildik" dedi.

    Villerral ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan ve şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Rijkaard, "Villarreal, mükemmel bir sezon geçiriyor ve bence onlar Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak için bir şansa da sahipler. Teknik direktörleri Manuel Pellegrini ise, çok iyi bir iş çıkarıyor ve bence şu anda La Liga'nın en başarılı teknik adamlarından birisi. Villarreal maçında aldığımız 3 puan lig şampiyonluğu için çok önemliydi. Ancak şimdi Milan maçını düşünmeliyiz" diye konuştu.

    La Liga'da oynadığı 33 maç sonunda 73 puana ulaşa Barcelona, ligin tamamlanmasına 6 hafta kala, çok önemli bir engeli daha aştı ve üst üste ikinci şampiyonluğuna yaklaştı. Ligde şampiyonluk şansları artık mucizelere kalan ve ikincilik mücadelesi veren takımlardan Valencia ve Real Madrid 32 maç sonunda 59'ar puanla ikinci ve üçüncü sırayı paylaşırken, Osasuna ise 58 puanla dördüncü...
#15.04.2006 17:24 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler...
#16.04.2006 19:21 0 0 0
  • bizi aydınlattığın ve paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım
#16.04.2006 19:47 0 0 0