Izmir'de Basima Gelenler

Son güncelleme: 16.04.2006 10:13
  • Ilk olay bundan uzun zaman önce oldu. O zamanlar ben lise 3 e gidiyordum. Bir gün arkadaslarla belediye otobüsüne bindik gezmeye gidiyoruz. Otobüste sadece 1 tane sandalye bostu ve bizim elemanlardan birisi gitti oraya oturdu. Bir sonraki durakta otobüse yasli bir amca bindi ve geldi bu arkadasin önünde durdu. Adamin yasi 70 civari vardi ve elinde de bir baston vardi. Izmir trafigi malum, otobüs her fren ve gaz yaptiginda yasli amcanin elindeki baston bir oraya bir buraya sallanip duruyordu. Bizim koltukta oturan eleman yasli amcaya der:

    - Amca bastonun ucuna lastik taksaydin böyle kaymazdi.

    Yasli amca orda lafini söyler:

    - Baban zamaninda o lastigi taksaydi simdi sen bu dünyada olmayacaktin ve ben o koltukta oturuyor olacaktim.

    Bu lafi duyunca otobüste kim var kim yok hepimiz gülmekten yerlere serildik. Tabii o arkadasta o gün bugündür belediye otobüsüne binmez artik

    ============== O ==============

    Ikinci olayda Izmir'de Alsancak semtinde Izmir Fuari'nin önünde Sevinc Pastanesi diye br yer var. O pastanenin önünde bir kavsak var ve ben o kavsakta karsidan karsiya gecmek icin yesil isigin yanmasini bekliyorum. Tam karsimda üstü acik bir araba vardi ve adamin birisi arabanin sürücü tarafinda kollarini kapiya dayayip egilmis soförle konusuyordu. Tam o sirada devriye gezen trafik ekibi bütün milleti gülmekten yikan bomba anonsu patlatir:

    - Arkadasim asfalta karsi d........a

    ( özür dilerim biraz kaba kelimeler oldu ama polislerin dediklerini yazdim buraya umarim anlayisla karsilarsiniz )
#16.04.2006 03:58 0 0 0
  • 2side çok komik andromega

    ama 1. olaydaki gibi şeyler beni çok üzüyo
#16.04.2006 10:13 0 0 0