Aşık mı oluyorum?

Son güncelleme: 23.04.2006 14:24
  • Birine delice aşık olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilirsiniz. Peki ya bilmeyenler ne yapmalı? İşte aşık olduğunuzu anlamanızı sağlayacak çok özel ipuçları...

    * Hoşlandığınız erkek bir sanatçıyı sevdiğini söylediğinde, bir hafta içinde o sanatçının bütün albümlerini satın alırsınız.

    * Kötü patronunuz? Sanki artık o kadar da kötü değil. Sabah sıcak su mu akmıyor? Akmasın, soğuk su insanı canlandırır diye düşünürsünüz.

    * Her sohbette mutlaka onun da adı geçer. Hatta konuyla ilgisi olmasa da, ne yapar eder, konuyu ona bağlamaya çalışırsınız.

    * Burcunu öğrenip, sizin burcunuzla uyumlu olup olmadığını araştırırsınız.

    * Türlü bahaneler yaratıp, onunla karşılaşma ve sohbet etme imkanı yaratırsınız.

    * Herhangi başka bir kadınla konuştuğunu gördüğünüzde, o kadını kıskanıp, ondan nefret edersiniz.

    Mutluysanız

    * Anlaşılmaz bir biçimde Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake veya Johnny Depp hayranlığınız sona erer.

    * Gün boyunca sürekli onun ne kadar çekici ve etkileyici bir erkek olduğunu düşünüyor ve onu özlüyorsanız...

    * Onu arkadan görünce, çocuk gibi sevinip, içinizden gözlerini ellerinizle kapatmak ve muzip bir sesle "Bil bakalım ben kimim?" diye sormak gelir.

    * Sebepsiz yere onunla ilgili detaylar öğrenmeye çalışırsınız. Lisede yüzme şampiyonu olduğunu veya üniversitede en çok ekonomi dersini sevdiğini, bir ailesi bir de siz bilirsiniz.

    Öyle tatlı ki...

    * Kredi kartlarınızın ekstresi geldiğinde, daha önce spor kıyafetlere, müzik CD'lerine verdiğiniz parayı, seksi iç çamaşırlarına ve parfümlere verdiğiniz görürsünüz.

    * Ona komik bir takma isim bulursunuz.

    * En kötü fıkrasına deli gibi gülersiniz.

    * Asla affetmeyeceğinize yemin ettiğiniz eski sevgilinizle karşılaştığınızda, hiçbir kızgınlık hissetmeden hatırını sorarsınız.

    * Araba plakasında isminin baş harflerini hemen fark edersiniz.

    * Bütün arkadaşlarınıza onun hakkında çeşitli şeyler anlatırsınız, anlatılan bir hikayenin sonunda, "Öyle tatlıdır ki, anlatamam" diye eklemeyi de unutmazsınız.

    * Hafta sonu programını sormak için iki sayfalık bir elektronik posta hazırlayıp, onu arkadaşlarınıza okutursunuz.

    Ve rüyalar

    * Aynı eğlence mekanında bulunduğunuzu fark ettiğinizde, ilgisini çekmek için dans gösterisi yaparsınız. Yorgun olup, eve gideceğini söyleyince aniden siz de yorulduğunuzu fark edip, mekandan ayrılırsınız.

    * Yatağa girdiğinizde, onun uyurken ne giydiğini ve o anda yalnız olup olmadığını düşünürsünüz. Rüyanızda onu görürsünüz.
#23.04.2006 11:54 0 0 0
  • * Sebepsiz yere onunla ilgili detaylar öğrenmeye çalışırsınız. Lisede yüzme şampiyonu olduğunu veya üniversitede en çok ekonomi dersini sevdiğini, bir ailesi bir de siz bilirsiniz.


    evet bu aşktır işte paylaşım için sağol canım
#23.04.2006 14:24 0 0 0