George Clooney'den Julia Roberts'a korkutucu şaka

Son güncelleme: 21.08.2007 06:27
  • Oscarlı ünlü aktris Julia Robertsın Broadwayde sahnelenen "Three Days of Rain" adlı oyununun 18 Hazirana kadar olan tüm biletleri tükendi.
    BBCnin internet sitesindeki habere göre, ikiz bebeklerinin doğumundan sonra sanat çalışmalarından uzak kalan Roberts, Richard Greenbergin eserinden sahneye aktarılan yapıtla adeta yeniden doğdu.
    Büyük ilgiyle izlenen yapıtın biletlerinin 250 dolara kadar çıktığı, temsilin 18 Hazirana kadar olan tüm biletlerinin satıldığı ve eserin kapalı gişe oynadığı kaydedildi.
    Eserin her temsilinden sonra tiyatronun kapısı Robertsın hayranlarıyla dolarken, ünlü yıldızın kulisten ayrılmasına kadar kalabalığın dağılmadığı belirtildi.
    Bir aşk üçgeni üzerine gelişen ve yönetmenliğini Joe Mantellonun üstlendiği oyunda Julia Robertsa Bradley Cooper ve Paul Rood eşlik ediyor.

    GEORGE CLOONEYDEN KORKUTAN ŞAKA

    Bu arada, 19 Nisanda ilk kez seyirci karşısına çıkan Julia Roberts, "Oceans 11" ve "Oceans 12" filmlerindeki rol arkadaşı George Clooneynin şakasının kurbanı oldu.
    National Enquirerın haberine göre, "Three Days of Rain" adlı oyunun prodüksiyon asistanlarından biriyle anlaşan Clooney, onun aracılığıyla 12 sayfadan oluşan metin değişikliğini oyundan kısa bir süre önce Robertsa gönderdi.
    Bu metnin yönetmenden geldiğini zanneden güzel yıldız, "Bir düzine sayfayı 1 saat içinde yeniden nasıl ezberlerim?" diyerek yönetmenin kapısını çaldı. Ancak onun da meşgul olduğunu öğrenen Julia Roberts, öfkeyle soyunma odasına döndü.
    Bir süre sonra kapısı çalınan Roberts karşısında yüzünde muzip bir ifadeyle "Rolünü henüz ezberleyemedin mi?" diye soran George Clooneyi buldu.
#24.04.2006 11:36 0 0 0
  • bizim George de ne kadar şakacıymış canım yazık julia roberts a
#24.04.2006 13:31 0 0 0
  • Julia Roberts'lı "Broadway" kapalı gişe!
    Oscarlı ünlü aktris Julia Roberts'ın Broadway'de sahnelenen "Three Days of Rain" adlı oyununun 18 Haziran'a kadar olan tüm biletleri tükendi. BBC'nin internet sitesindeki habere göre, ikiz bebeklerinin doğumundan sonra sanat çalışmalarından uzak kalan Roberts, Richard Greenberg'in eserinden sahneye aktarılan yapıtla adeta yeniden doğdu.

    Büyük ilgiyle izlenen yapıtın biletlerinin 250 dolara kadar çıktığı, temsilin 18 Haziran'a kadar olan tüm biletlerinin satıldığı ve eserin kapalı gişe oynadığı kaydedildi.

    Eserin her temsilinden sonra tiyatronun kapısı Roberts'ın hayranlarıyla dolarken, ünlü yıldızın kulisten ayrılmasına kadar kalabalığın dağılmadığı belirtildi.

    Bir aşk üçgeni üzerine gelişen ve yönetmenliğini Joe Mantello'nun üstlendiği oyunda Julia Roberts'a Bradley Cooper ve Paul Rood eşlik ediyor.

    Bu arada, 19 Nisan'da ilk kez seyirci karşısına çıkan Julia Roberts, "Oceans 11" ve "Oceans 12" filmlerindeki rol arkadaşı George Clooney'nin şakasının kurbanı oldu.

    National Enquirer'ın haberine göre, "Three Days of Rain" adlı oyunun prodüksiyon asistanlarından biriyle anlaşan Clooney, onun aracılığıyla 12 sayfadan oluşan metin değişikliğini oyundan kısa bir süre önce Roberts'a gönderdi. Roberts "Bir düzine sayfayı 1 saat içinde yeniden nasıl ezberlerim?" diyerek yönetmenin kapısını çaldı. Ancak onun da meşgul olduğunu öğrenen Julia Roberts, öfkeyle soyunma odasına döndü.

    Bir süre sonra kapısı çalınan Roberts karşısında yüzünde muzip bir ifadeyle "Rolünü henüz ezberleyemedin mi?" diye soran George Clooney'i buldu.
#25.04.2006 12:41 0 0 0
  • Paylaşım İçin Teşekkürler Ellerine Sağlık...
#21.08.2007 06:27 0 0 0