'Kimi'nle dans ediyorsun

Son güncelleme: 31.07.2004 08:13
  • 'Kimi'nle dans ediyorsun

    Kimi Raikkonen, Silverstoneda ilk sıradaydı, yarışa da hızlı başladı. Herkes ondan sürpriz bekliyordu. Genç sürücü İngilterede iyi direndi ancak diğer pilotlar gibi o da başaramadı. Birinci mi; tabi ki Schumi

    Bu sezonki 10. zaferi
    Michael Schumacher ve Ferrari takımı için sıradan bir gündü! Formula 1 Dünya Şampiyonasının 11. ayağı olan İngiltere Grand Prixinde de damalı bayrağı ilk gören pilot olan Michael Schumacher, bu sezonki 10. zaferini elde etti. Yarışa ilk sırada başlayan Kimi Raikkonen ikinci olurken, Ferrarinin Brezilyalı yarışçısı Rubens Barichello da üçüncü sırayı aldı ve podyuma çıkma başarısını gösterdi. BAR Hondanın genç pilotu Jenson Button dördüncü, BMW Williamstan Juan Pablo Montoya da beşinci oldu. Schumi bu galibiyetle üst üste beşinci birinciliğini elde etti.

    Dördüncü başladı
    Yarışa dördüncü sırada başlayan Michael Schumacher, rakibi Kimi Raikkonenden bir eksik pit stop yaparak yarışı kazandı. Raikkonenin 15. turda pite girmesiyle liderliği ele geçiren Alman pilot, bu andan itibaren zirveyi kimseye kaptırmadı. 40. turda Renaultdan Jarno Trulli kontrolünü kaybedip lastik bariyerlere çarptı. Kaza nedeniyle güvenlik aracı piste girdi ve pilotlar arasındaki fark kapandı. Ancak Michael Schumacher aradaki farkı korumayı başardı. Formula 1 Dünya Şampiyonasının 12. ayağı, 25 Temmuzda Almanyanın Hockenheim pistinde koşulacak.
#31.07.2004 08:13 0 0 0