Hoşçakal Yalnızlığım

Son güncelleme: 23.10.2010 19:10
  • Hoşçakal Yalnızlığım Öyküsü - Bahar Özer - Hoşçakal Yalnızlığım Hikayesi - Hikayeler
    Merhaba Yalnızlığım

    Önceden olsa sevgiliye diye başlardım mektubuma..Şimdi ise, kime sesleneceğimi bilemiyorum. Canım öööyle sıkkın ki, nedenini hiiç sorma . Bilmiyorum dediysem , lafın gelişiii canııım, bilinmez mi hiç? Ben, kendime bile diyemezken...........sen de bana bir şey sorma, cevap mektubunda.

    Canım neden sıkkın , neden böyleyim şimdi?...Hani yerimde duramazdım BEN...Ah!....Ne oldu şimdi bana?

    Ne olacak canım, kolumdaki saate kızdım. Kolumdakini çıkardım, başımı kaldırdım, duvardaki saat tik tak tak tak. Of Allah'ım sanki yer gök saat. Hepsini aldım çivilerinden..Bir tek mutfaktaki saat kalmıştı. Neyse canım o da durmuş, çalışmıyor zaten. Evveeet çok güzel dedim ve sevindim. Tam mutfaktan çıkıyordum ki; koluma birşey çarptı, bu da ne...Ha evet takvim. Seni de görmek istemiyorum Allah'ın belası ...Seni de görmek istemiyorum. Çocukken gözüm hep saatteydii. Dersin yirmi dakikası geçmiş, evet son dakikaaaa ve sayıyorummm 10-9-8-7--....vee zil çaldı..Yarıyıl tatili yaklaşırken, tatile ne kadar zaman kaldı, takvimdeydi gözüm. Yaa şimdi ?

    Allah'ım çıldırıyorum galibaaa..bu sebepsizlik neden..? Sabaha kadar sessizce ağladım. Sen yoksun yanımda...Ve hiç kimse yok. Hoş sen kimsin? Mektubum kime?.... Onu da bilmiyorum yaa, ahhh!...

    Yüzümü yıkamak için lavaboya gittim ve kendime geleyim diye yüzüme bol su çarptım. Öyle de oldu zatennn...Keşke yüzümü yıkamasaydım.
    Gözyaşlarım gitmişti artık ve sonrası....Sonra başımı kaldırdım... <;<;Sana söylüyorum burasını iyi oku ve beni anla;lavabonun üst kısmındaki aynaya takıldı gözüm. Yorgun bir yüz, feri kaçmış gözler, takatsiz bir beden..

    Ve şimdi....Neden seveyim ki takvimleri söyle neden? Neden seveyim, tik tak tik tak, ömrün geçiyor acele et diyen saatleri....

    Hiç kimse yok etrafta, sadece taştan duvarlar ve duyduğum birkaç tane aç martı sesi. Bu gece balıkçı tekneleri bile sarhoş ve uykulu...Ah deniz!.... Ben gibi hüzünlü deniz.

    İyi geceler yalnızlık.....İyi geceler....
    Her gece ben buradayım sen de yaz bana...
    Şimdilik hoşaçakal yalnızlığım



    Bahar Özer
#23.10.2010 19:10 0 0 0