Midemiz çok geniş hırsızıda destekleriz katilide

Son güncelleme: 02.12.2010 00:12

  • Garip bir milletiz, bilmece gibiyiz vallahi, bizi anlamak zor. O yüzden bizi tanımayanlar dikkat etmek zorunda. Dürüstlükten, namustan çok sık söz eder, hırsızı, sahtekârı, ahlaksızı gizli gizli beğenir, takdir eder gözünün içine bakarız. Ülkeyi soyanlar haklı, soyulanlar hep haksızdır. Türkçe konuşmayı beceremeyen, ne dediğini çözemediğimiz adamların sunduğu haberleri izleriz.
    Namus konusunda da çok titizizdir. Bu yüzden eskiden yalnız erkeklerin gittiği pavyonları artık evimize sokup kızımız, eşimizle birlikte izler durumdayız. Kızlarımızın kafasını kapatırken onlar manken olmak için yırtınır. Gıkımızı çıkarmadan domatesi beş, eti 30 liradan, ekmeği iki katı para ödeyerek alır siyaset tartışırız. Dünyada demokrasiden yoksun az sayıdaki ülkelerden biriyizdir ama demokrasi konusunda mangalda kül bırakmayız.
    ABD'nin öldürdüğü yarım milyon Müslüman Iraklı konusunda ağzımızı açmayız. Ordumuz, başkomutan pozisyonundaki kişilerce yenik ilan edilir. Askeri birlikler yolgeçen hanı gibi,her aklına esen tarafından çorba içmek için uğranırken onlar ellerini kavuşturup askerlik süresini tartışır. Aslında tamamını feshederek polis gücüne çevirip, generallere de başkomiser ve emniyet amiri statüsü vermeliyiz.
    Eli kanlı teröristbaşı cezaevinden idare ettiği savaşla bu orduya karşı galip durumda. Kendisinin önümüzdeki aylarda veya yıllarda Başbakan veya başkan yardımcısı olarak Çankaya'ya çıkması da bekleniyor. Aslında yakışır da palabıyıklı bebek katili Apo'ya. Bizim midemiz geniş böyle olağan vakaları kaldırır.
    Onun için artık hipnoz halindeki Türk halkı ve Ankara'da oynanan devletçilik oyunu üzerine yazı yazmak için içimde arzu ve umut yok. Cehaleti baş tacı yapan, kurtuluşu için parmağını kımıldatmayan bir ulusun gelecek için de fazla şansı ve hakkı yoktur diyen Savaş abinin duygu ve düşüncelerine aynen katılıyorum,çekincelerin benimde çekincelerimdir Savaş abi
#30.10.2010 22:19 0 0 0
  • Haklısın abi iyi bir yazı oldu bu TÜRK halkının çalar saati kapalı şu sıralar, uykumuzda ağırdır bizim ve çabuk unuturuz...
#02.12.2010 00:12 0 0 0