Bu Kadar Sevildiğimi Bilmiyordum

Son güncelleme: 08.11.2010 22:23
  • Ali Tandoğan, "En kısa zamanda sahalara dönüp, Bursaspor için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.





    noimage






    Tandoğan, tedavi gördüğü Acıbadem Bursa Hastanesi'ndeki odasında Başhekim Prof. Dr. Kaya Aksoy ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

    Oldukça yorgun olduğu, konuşmakta güçlük çektiği gözlenen Tandoğan, sözlerine tedavisini gerçekleştiren doktor ve sağlık ekibine teşekkür ederek başladı.

    Henüz çok iyi durumda olmadığını, maçta aldığı darbe nedeniyle kafatasında kırık oluştuğunu belirten deneyimli oyuncu, doktorların 10 gün sonra koşulara başlayabileceğini söylediğini, bu durumun da kendisini mutlu ettiğini vurguladı.

    Başına gelen olayın ardından, federasyon başkanı, milletvekilleri, futbolcu arkadaşlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin kendisini aradığını dile getiren Ali Tandoğan şunları söyledi:

    "Doğrusu bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Tedavimi gerçekleştiren sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Bursa ve Bursaspor benim için çok önemli. Sahada elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. En kısa zamanda sahalara dönüp, Bursaspor için elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

    Prof. Dr. Aksoy, Ali Tandoğan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
#08.11.2010 22:20 0 0 0
  • bURSALI Ali sen bizim gözbebeğimizsin sevilmek ne demek trabzon maçında dk 21 de adını sen ordaymışcasına haykırıcaz en kısa zamanda seni aramızda görmek dileği ile tekrar geÇmiş olsun rabbim acil şifalar versin aramıza hoşgeldin ŞAMPİYON ALİ...


    asıl sevgiyi trabzon maçında hissedeceksin Tandoğan Ali ...
#08.11.2010 22:23 0 0 0