Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
21 Yıl 287 Günden beri Online
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Azərbaycan
Banan pirojnası
Banan pirojnası
2208
Son güncelleme: 25.11.2010 22:52
Leyl-i Lal
Banan" pirojnası tarifi
Tərkibi:
Xəmir üçün:
1 stəkan xama
200 qr kərə yağı
2 stəkan un
çay qaşığının ucunda soda
İçi üçün:
400 qr kəsmik (sulu olmasın)
1 stəkan şəkər
bir çimdik vanil
100 qr un
Unu ələyirik,soda ilə xamanı qabardıb una əlavə edirik
Yağı əridib soyutduqdan sonra onu da əlavə edirik (yağ sadəcə ərisin,qaynamağa qoymayın)
Yumuşaq xəmir edirik
Xəmiri 2 saat soyuducuda saxlayırıq
Kəsmiki əzirik
Şəkər,un və vanil əlavə edirik
Əlimizlə yaxşı-yaxşı yoğururuq,qarışığı 1 saat soyuducuda saxlayırıq
Xəmiri qozdan biraz böyük kündələrə ayırırıq
Hər kündəni ya əlimizlə,ya da oxlovla nəlbəki boyda açırıq
Hazırladığımız içdən bir xörək qaşığı qoyub şəkildəki kimi bükürük
Tikişlər alta gələcək şəkildə listə düzüb ay forması veririk
Əvvəlcədən isidilmiş 180C-də 20-25 dəqiqə bişiririk.Pirojnamız hazırdır.Nuş olsun!
Müəllif: ToRmEnTo
#25.11.2010 22:52
0
0
0
Banan pirojnası Konusuna Benzer Konular
Banan şirniyyatı
17.03.2010
Cücələrim pirojnası
11.04.2010
Ekler pirojnası
16.04.2010
“Morozko” pirojnası
16.04.2010
Ürək pirojnası
20.12.2010
Main-Board 2004 - 2025
Üyeler
Toplist
Gündem
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
İzmit Su Tesisatçısı
Vozol Star 20000
İzmit Gelinlik