Ben Aldırmak Tehlikeli midir

Son güncelleme: 27.11.2010 23:22
  • Ben aldırmak kanser yapar mı - Ben aldırmanın zararları nelerdir - Benler kurtulmak - tehlikeli benler nasıl anlaşılır
    Benler gerek yüz kısmında gerekse diğer bölgelerde rahatsız edici görüntülere neden olabilirler. Bazı insanlar benleriyle barışık yaşayabilirken bazıları ise bu benlerden kurtulma yoluna gitmektedir. Ancak bu durum üzerinde araştırma yapılması gereken önemli bir durumdur.

    Bazı benler ciltte tehlike arz etmektedir, bu tür benlerin alınmasında bir sakınca olmamakla birlikte, bu benlerin hemen alınması sağlığınız açısından oldukca yararlıdır. Benlerin kötü huyluolma ve kendini yenileme, yayılma ihtimali olanları ise çok dikkatli operasyonlarla alınmalıdır. Bu tür benlerin alınınp alınmayacağına ise hekiminiz karar verecektir.

    Benler büyüklüklerine, cilde yayılma durumlarına ve renklerinin tonlarına göre çeşitlilik arz etmekte ve genelde bu belirtiler benlerin alınıp alınmama durumları, kötü huylu olup olmama durumları gibi konularda hakkında genel bir kanıya ulaşmanıza olanak vermektedir. Fakat benlerin ne tür olduğuna kendiniz teşhis koymamalısınız, bunu yapmanız yanlış yollara başvurmanıza ve yanlış hareket etmenize neden olabilir.

    Kesinlikle benleri kendi başınıza teşhis koyarak kendi yöntemlerinizle onları kopararak, keserek yada kazıyarak onlardan kurtulma yoluna gitmeyiniz. Çünkü benlerin alınması operasyonlarında en önemli konu, tüm ben dokusu(nevüs dokusu)nun alınmasıdır, eğer ben dokusu kendini yenileyebiliyorsa yani kötü huyluysa sorun daha büyük boyutlara ulaşabilir.

    Eğer benlerinizden şikayetçiyseniz mutlaka hekiminize başvurmanız gerekmektedir, sağlığınızı düşünüyorsanız ben konusunda genel söylentilere uyup kendi başınıza hareket etmeyiniz. Ayrıca ben aldırma operasyonuna başvurmadan önce mutlaka birkaç merkezden detaylı bilgil almanızı öneriyoruz. Şu anki görünümünüz hoşunuza gitmeyebilir fakat yalnız başınıza hareket ettiğinizde oluşacak görüntü ve sağlığınız şu ankinden daha kötü olacaktır.
#27.11.2010 23:22 0 0 0