Kayserispor'u 4-2 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına 22 Mart Salı günü yapacağı idmanla başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışma saat 17.00'de basına kapalı yapılacak.
Futbol Takımımız, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Antrenmana tedavisine devam edilen Onur Bayramoğlu ile milli takımlarda bulunan Ricardo Quaresma, Hugo Almeida, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Necip Uysal, Tomas Sivok ve Ekrem Dağ katılmadı.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan idman takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından dar alan çalışmaları yapan ekibimiz, yarım sahada taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Takımımız, hazırlıklarını yarın (23 Mart) saat 11.00'de basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Futbol Takımımız, Sivasspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Basına açık yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana tedavisine devam edilen Onur Bayramoğlu, bileğinde ağırısı olan Rüştü Reçber, sağ dizinde ağırısı bulunan Manuel Fernandes ile milli takımlardaki Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Hugo Almeida, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok ve Ekrem Dağ katılmadı.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman salonda yapılan denge ve kuvvet çalışmaları ile başladı. Yarım saat süren salon çalışmalarının ardından sahaya geçen takımımız, istasyon çalışmalarının ardından minik kale maç yaptı. İki devreli yapılan maçı yeşil takım kazandı.
Bu arada A2 Takım oyuncularımızdan Volkan, Caner, Mertcan, Muhammed, Anıl, Doğukan ve Atınç A Takımımız ile birlikte idmana çıktı.
Takımımız hazırlıklarını yarın (24 Mart) saat 11.00'de basına açık yapacağı çalışmayla sürdürecek.
Futbol Takımımız, Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yaptğı antrenmanla devam etti. Basına açık gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.
İdmana tedavisine devam edilen Onur Bayramoğlu, bileğinde ağrısı bulunan Rüştü Reçber, sağ dizinde ağrı oluşan Manuel Fernandes ile milli takımlarda bulunan Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Hugo Almeida, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok ve Ekrem Dağ katılmadılar.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı. Hentbol kalelerinden oluşan dar alanda elle pas ve kafa ile gol çalışması yapan ekibimiz, 5'e 2 pas çalışması sonrasında tam sahada kanatlardan oyun kurma çalışmaları gerçekleştirdi. Tam sahada yapılan taktik maçın ardından şut çalışması ile idman sona erdi.
A2 Takım oyuncularımızdan Volkan, Caner, Mertcan, Muhammed, Anıl, Doğukan ve Atınç, A Takımımız ile birlikte antrenmanda yer aldı.
Takımımız, hazırlıklarını yarın (25 Mart) saat 10.30'da basına açık yapacağı idmanla sürdürecek.
Futbol Takımımız, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan idmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, kısa koşular ve top sürme çalışmaları yaparak antrenmana devam etti. Bir süre minik kalede maç yapan ekibimiz, tam sahada çift kale maç yaparak günü tamamladı.
Milli takım kamplarında bulunan Quaresma, Sivok, Almeida, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen ve Ekrem Dağ'ın yanı sıra sağ dizinde ve arka adalesinde ağrıları olan Fernandes, sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Guti ve dinlendirilen İbrahim Toraman idmana katılmadı. Rüştü Reçber takımla birlikte çalışırken, Onur Bayramoğlu takımdan ayrı koşulara başladı.
Antrenmana, A2 Takımımız'ın oyuncularından Volkan Ekici, Caner Turp, Mertcan Demirer, Muhammed Demirci, Anıl Gökmen, Doğukan Pala ve Atınç Nukan da katıldı.
Siyah-beyazlılarımız yarın (26 Mart) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Futbol Takımımız, 1.5 saat süren bir antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan idmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılarımız daha sonra ikişerli gruplar halinde tempolu koşular yaptı. Antrenmanın diğer bölümünde 3 gruba ayrılarak ayak tenisi oynayan ekibimiz, daha sonra taktik çalışmalar yaparak çalışmaya devam etti. Bir grup minik kale maç yaparken diğer grup yarım sahada taktik maçı yaptı. Grupların yer değiştirip taktik çalışmayı sürdürmesiyle idman sona erdi.
Milli takım kamplarında bulunan İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Almeida, Quaresma ve Sivok'un yanı sıra izinli olan Fernandes, Guti ve Simao antrenmana katılmadı. Onur Bayramoğlu ise takımdan ayrı koşarak kendi programı doğrultusunda çalıştı.
Yarın (27 Mart) izin yapacak olan siyah-beyazlılarımız, Sivasspor maçının hazırlıklarını Pazartesi günü 18.15'te basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Futbol Takımımız, bir günlük iznin ardından Sivasspor maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdüdü.
Basına kapalı gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncularımız Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Hugo Almeida, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok ile Ekrem Dağ katılmadı.
Onur Bayramoğlu takımdan ayrı koşu çalışmalarına başladı.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Kısa pas çalışması sonrasında kondisyon koşuları yapan oyuncularımız, 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada maç yaparak idmanı tamamladı.
Takımımız, hazırlıklarını yarın (29 Mart) saat 11.00'de basına açık yapacağı idmanla sürdürecek.
Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Sivasspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı.
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.
2 Nisan Cumartesi günü 4 Eylül Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde satışa sunuldu.
Kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VİP tribünü biletleri ise 15 liradan satılıyor.
Futbol Takımımız, Sivasspor maçının hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde ısınma koşularıyla başlayan idmanda pas çalışmaları ve çeşitli oyunlar oynayan siyah-beyazlılarımız daha sonra iki gruba ayrılarak şut çalışması yaptı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.
Milli takım kamplarındaki oyuncularımız İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida ve Tomas Sivok çalışmaya katılmadı. Onur Bayramoğlu takımdan ayrı koşularını sürdürürken, Ersan Gülüm fizyoterapist eşliğinde salon çalışmalarına devam etti. Sağ bileğinde ağrıları olan Rüştü Reçber ise koşular sonrasında takımdan ayrılarak tedavisini sürdürdü.
Siyah-beyazlılarımız yarın (30 Mart) 11.00'de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçını Bünyamin Gezer yönetecek.
Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadelede Gezer'in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Koray Gençerler ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.
Futbol Takımımız, Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncularımız Hugo Almeida, Ricardo Quaresma ve Tomas Sivok katılmadı.
Onur Bayramoğlu ise takımdan ayrı olarak koşu çalışmalarına devam etti.
Ersan Gülüm, fizyoterapist eşliğinde salonda çalışmalar yaptı.
Sağ bileğinde ağrısı olan Rüştü Reçber'in koşular sonrasında tedavisine devam edildi.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı. Hentbol kalesine elle pas verip kafayla gol atan oyuncularımız, daha sonra 5'e 2 pas çalışması ve kanat organizasyonları çalıştı. Pas ve oyun kurma çalışmalarının ardından antrenman tam sahada çift kale maçla sona erdi.
Antrenmanda oyuncularımızın hırslı olmaları ve mücadeleci futbolları teknik ekibimizi memnun etti.
Takımımız hazırlıklarını yarın (31 Mart) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Futbol Takımımız, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılarımız bir süre pas ve kafa pasları üzerinde çalıştı.
Üç grup halinde yapılan 5'e 2 çalışmasının ardından bir süre şut çalışan ekibimiz, tam sahada yapılan kanat organizasyonlarının ardından yarım sahada maç yaparak günü tamamladı.
Dün yapılan idmanda sağ dizine darbe alan ve kas içinde kanaması olan Guti ile sol omzunda ağrıları olan Hakan Arıkan tedavi oldu. Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Guti'nin Sivasspor maçında riske edilmeyeceğini, Hakan Arıkan'ın ise kadroda yer alacağını söyledi.
Quaresma ve Almeida takımla birlikte çalışırken, sağ bileğinde ağrıları olan Rüştü Reçber koşuların ardından takımdan ayrılarak tedavisine devam etti.
Onur Bayramoğlu ve Tomas Sivok ise takımdan ayrı koşarak çalışmalarını sürdürdü.
Siyah-beyazlılarımız yarın (1 Nisan) saat 15.00'te basına kapalı yapacağı idmanın ardından 17.30'da özel bir uçakla Sivas'a gidecek.
Futbol Takımımız, bugün yaptığı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmana ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, geri kalan bölümde taktik çalışmalar yaptı. Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, oyuncularımızı Sivasspor maçının taktiğini çalıştırarak antrenmanı tamamladı.
Tedavisi devam eden Guti idmana katılmazken, Onur Bayramoğlu takımdan ayrı koşularını sürdürdü. Ersan Gülüm ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.
İdmanın ardından Sivas'a gidecek oyuncu kadromuz belli oldu. Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması için şu isimleri kafileye dahil etti:
"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, İsmail Köybaşı, Doğukan Pala, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Simao Sabrosa, Deivson Rogerio da Silva Bobo, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida"