Çin' li kadınların genç görünmelerinin sırrı

Son güncelleme: 25.05.2006 22:16
  • Bu yıl ipek triko koleksiyonunda genç büyük beden unutulmadı. Silk&Cashmere, 5 farklı temayı işledi Kaşmir ve ipekte olduğu kadar, bu iki ipliği birleştirip kaşipek ile farklı bir doku oluşturarak yeni bir tutku yaratan Silk&Cashmere, bu yıl trikolarda iki ayrı ana koleksiyon hazırladı. Genç kesime (25 yaş altı) hitap eden koleksiyonun yanı sıra, her üründen XXXL bedene kadar da çalışıldı. Büyük beden koleksiyon hazırlama döneminde Silk&Cashmere tüm dünya mağazalarından en çok alışveriş yapan 30 büyük beden müşteriyle bir ay boyunca
    yaptığı toplantıların sonucunda önemli bir gerçek ortaya çıktı. Büyük bedenli kadınlar yapılan en büyük hatanın büyük bedene ayrı koleksiyon yapmak olduğunu söyleyerek, klasik, ağırbaşlı modeller yerine en trendy ve en genç modellerde kendi bedenlerini de bulmak istediklerini belirttiler. Çünkü onlar bedenlerinden hoşnuttular.
    Çinlilerin sırrı:
    Bilim adamlarınca kabul edilen ve asırlardır değişmeyen bir gerçek: Çinli kadınların tenlerinin pürüzsüz ve her yaşta genç görünümlerinin sebebi olarak sürekli saf ipek giymeleri gösteriliyor. Çünkü ipek trikolar hava geçirme, cildi koruma ve sürekli nem ayarı yapma özelliğiyle cildi genç ve diri tutuyor. Kaşipek denilen ipek kaşmir trikolar ise 4 mevsim giyilme özelliğiyle tercih ediliyor. Çünkü ipek kaşmirler vücut ısısını dış ısı ile sürekli regule ederek vücudun terlemesini ve üşümesini engelliyor. Asla alerji yapmıyor, batmıyor, yakmıyor. Tek kusuru tutku yaratıyor.
    Silk&Cashmere bu yıl trikolarda 5 farklı temaya yer verdi.
    Navigare koleksiyonunda kırmızı, lacivert, beyaz ve altın sarısı kalın çizgilerle bir araya geldi. Hem erkek hem de kadın koleksiyonunda bulunan bu tema hafta sonu rahatlığı tercih edenler için ideal bir seçenek.
    Angel Touch isimli koleksiyonda somon ve su yeşili gibi saf renkler kullanılırken, Pure whites koleksiyonunda ise beyaz ağırlığı hissedildi. Bu koleksiyonun iddialı parçalarında abartılı süslemeler fon olarak tercih edildi ve bazen siyah ile birleştirilerek asil bir konsept oluşturuldu.
    Monarchicde dantel ve ipeğin uyumu ile romantizm yakalanırken Provincalede ise bir farklılık kendini gösteriyor. Bu seride ipekte hiç rastlanmayan ince elişi tığ motifleri öncü olurken nostalji yaşatacak gülkurusu, ipek beyazı, inci grisi ve porselen mavisi gibi renkler de bu parçaları eşsiz kılacak.
#25.05.2006 22:16 0 0 0