Facebook Mobil Yükleme Ayarları

Son güncelleme: 02.02.2011 10:00
  • Facebook Mobil Yükleme ayarları - Facebook Mobil Yükleme ayarı - Facebook Mobil Yüklemelerimi nasıl yaparım - facebook cep, facebook cep telefonu - facebook cep telefonu uygulaması - facebook giriş - facebook iletişim - facebook mobil - facebook mobil ayarları
    Facebook Mobil (cep telefonundan) Yüklemeler için, örneğin profilinize mobil fotoğraf /video /not yüklemek için, neler yapılması gerektiğini mi öğrenmek istiyorsunuz?

    Bilgisayarınızdan veya cep telefonunuzdan Facebook hesabınıza bir fotoğrafı /videoyu e-posta ile göndermek için, kişiselleştirilmiş yükleme e-posta adresinizi kullanabilirsiniz. Yüklenen içerik Mobil Yüklemeler albümünüzde görünecektir.
    Kişiselleştirilmiş yükleme e-posta adresinizi görmek için şu adımları izleyin:

    1. Duvarınızın üst kısmında yer alan Yayıncınıza gidin ve "Ekle"nin yanındaki Fotoğraflar düğmesine tıklayın.
    2. "Bir Fotoğraf Yükle"yi seçin.
    3. "e-posta ile yükle" bağlantısına tıklayın.


    Kişiselleştirilmiş yükleme e-posta adresinizi ve bu özelliği kullanma hakkında bilgiler içeren bir iletişim kutusu belirir. Kolayca erişmek için, yükleme e-posta adresinizi adres defterinize kaydetmeyi unutmayın.

    Ancak bunun için Facebook Mobil Kısa Mesajlar'a ihtiyacınız yok. Mobil Yüklemeler ve Mobil Kısa Mesajlar'ın ikisi de Facebook Mobil'in bir parçası olmasına karşın ikisini de tek başına kullanabilirsiniz.

    Diğer bir not; Facebook, Mobil Yüklemeler için ücret almaz. Ancak, operatörünüzün normal mesajlaşma ve fotoğraf mesajlaşması ücretleri geçerlidir. Seçebileceğiniz paketleri ve ücretlerini öğrenmek için operatörünüze başvurun.
#02.02.2011 10:00 0 0 0