Gerekirse Derbiye Hocasız Çıkarım

Son güncelleme: 14.03.2011 13:14
  • Ankaragücü Maçı Sonrası Adnan Polat'ın Açıklaması - Hagi Gidecek mi - Galatasarayda Kötü Gidişin Sebebi

    Ankaragücü yenilgisine müthiş öfkelenen, Mustafa Sarp ve Barış'ın biletlerini kesen G.Saray Başkanı Polat'ın gözünde Hagi'nin de kredisi tamamen tükendi.
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat için Ankara seyahati moralli başlamıştı. GSYİ- AD Derneği ve ultrAslan'ın katkılarıyla yenilenen Metin Oktay İlkokulu'ndaki törene katılan Polat, GSSİGORTA HDI markalı ilk konsept acentenin açılışında da kaleci Aykut Erçetin ve erkek voleybol takımı ile birlikte hazır bulundu.

    Sabah gazetesinin haberine göre, açılışlarda moral depolayan Polat, maçta beklediğini bulamadı. Hagi'nin değişikliklerine öfkelenen Polat, 86 ve 88'de yenen iki golle üç puanın uçup gitmesiyle çileden çıktı. Israrla "Stoper oynatma" dediği Cana'yı değişikliklerle yine defansa çekmesi ve "A2'ye gönder" dediği Sarp'ı oyuna alması Hagi'nin ipinin çekilmesine yol açtı.

    KOPYA GOLLER ÇILDIRTTI
    Stattan çıkışta aracına binerken "Aynı golü iki kez yiyoruz. Kopya goller bunlar. Olacak iş değil. anlayamıyorum" diye söylenen Polat'ın takımı protesto için futbolcularla birlikte özel uçağa binmediği ve karayoluyla İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Polat'ın Mustafa Sarp ve Barış'ın biletini kestiği, Hagi'nin de kredisinin tamamen tükendiği bildirildi. Maçı izlerken Hakan Balta'ya da kızdığı öğrenilen Adnan Polat'ın derbi için "Tugay'la çıkarız, mutlaka daha iyi olur. Gerekirse hocasız çıkarız sahaya" ifadesini kullandığı da sızan haberler arasında...

    SARP'IN PLAKASINI OLİMPİYAT'TA ALDI
    Adnan Polat'ın İstanbul Belediye'ye Olimpiyat Stadı'nda 3-1 kaybettikleri maçta Mustafa Sarp'ın plakasını aldığı öğrenildi.

    Polat, cezalı olduğu için stadda izleyemediği maçın ardından Adnan Sezgin'i arayıp "Sarp'ı takımda görmek istemiyorum. Hagi'ye de söyle. A2'ye gönderin" dedi. Ancak Hagi bu talebi geri çevirdi. Dün Sarp girince Cana'nın stopere çekilmesinin ardından iki gol yenmesi Polat'ın çileden çıkmasına yol açtı.

    habertürk
#14.03.2011 13:14 0 0 0