İbrahim Tatlısesi Vuranlar Yakalandı

Son güncelleme: 17.03.2011 23:56
  • Tatlısese saldırıyla ilgili 15 kişi gözaltında - İbrahim Tatlısesi Kim Vurdu


    Az önce kulislere bir son dakika haberi düştü.
    Bu son dakika kulisine göre Tatlıses'i vuran ve yataklık eden 15 kişi gözaltında. Son bilgi şu: Abdullah Uçmak'la İbrahim Tatlıses'in oğlunun bir yaralama olayına karıştıkları bilgisi var.
    Olayda kullanılan kiralık Fiat Linea arabanın içinde yer belirleme sistemi varmış. Bu bilgi polisin işini kolaylaştırdı.
    Polis yer belirleme sistemi kayıtlarıyla şüpheli arabanın olay gecesi bulunduğu yeri karşılaştırdı.
    Bu karşılaştırma sonucunda Tatlıses'i vuran kişilerin kiraladığı arabanın olay yerinde olduğu tespit edildi.


    25 NOKTAYA BASKIN


    İstanbul polisi düğmeye bastı ve 25 ayrı noktaya baskın düzenledi. Saldırıda kullanılan otomobil Avrupa Yakası'nda ele geçirildi ve aralarında Abdullah Uçmak'ın da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

    Tatlıses'in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıya ilişkin olarak çalışmalarını yürüten polis ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkılarak tespit edilen, saldırganların olayda kullandığı kalaşnikof ve otomobili Anadolu yakasında ele geçirdi.


    Yapılan araştırmaların ardından 25 ayrı adrese operasyon düzenleyen polis, olayla ilgili olarak 15 kişiyi gözaltına aldı.

    3 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKTI

    Gözaltına alınan Uçmak, 2002 yılında yine kalaşnikoflarla yakalanarak, Tatlıses'e silahlı saldırı düzenleyeceği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Uçmak'ın 6 ay önce Eylül ayında cezaevinden çıktığı belirlendi. Gözaltına alınan kişiler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 3 gün boyunca sorgulanacak.



    UÇMAK - TATLISES HUSUMETİ

    Uçmak ile Tatlıses arasındaki husumet uzun yıllara dayanıyor. 1998 yılında, Tatlıses'in aracına pompalı tüfek ile saldırmak suçundan yargılanan Uçmak ve iki adamını, o dönemde İbrahim Tatlıses affederek tahliye olmalarını sağlamıştı. Uçmak ve Tatlıses barış yemeği yemişti.



    Tarih 2002'ye geldiğinde, TEM Stüdyosu'ndaki programının ardından aracıyla hareket ederken Tatlıses'e Gaziosmanpaşa Mevkii'nde ölüm pususu kurulmuştu. Saldırganlar programın saatini şaşırdığı için Tatlıses bu saldırıdan kurtulmuştu.

    Ölüm pususu kuran araçtakiler ise bugün gözaltına alınan Abdullah Uçmak'ın adamlarıydı.


    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17289825.asp?gid=373
#16.03.2011 18:57 0 0 0
  • Bekliyorduk :) ..En az bi 10 yıl yicekleri kesin :D
#16.03.2011 19:21 0 0 0
  • Konu Tatlıses olunca demekki katiller yada insanın canına kastedenler hemen bulunuyormuş.Peki onca faili meçhul cinayetler neden hala FAİLİ MEÇHUL olarak kalıyor.Nerde ADALET...Nerde ADİLANE HUKUK...Göremiyoruz...Demekki neymiş.PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALIYORMUŞ..........
#17.03.2011 12:56 0 0 0
  • Nirvana
    ve o kişinin allah yardımcısı olsun çok çekeceği var ibonun aşireti sevenleri vs. vs
#17.03.2011 23:56 0 0 0