Sevdama Ser Yüregini

Son güncelleme: 31.07.2006 23:09
  • noimage
    Sevdama Ser Yüregini

    Yagmur, kirpikLerinde yikandigi için bu kadar isLak. Günes, yeni sabahLara gözLerinde uyanip iLik nefesinde soLukLandigi için bu kadar sicak.
    Hasretini gecenin avuçLarinda eleyip yine sana yaziyorum. Yüregimi mürekkep biLip sana akiyorum hiçbir yerde durmadan. YoksuL keLimeLerimi sevdanda tüketip gözLerinin derinLigindeki huzura uzaniyorum. Uzandikça seni aniyorum her nefes aLisimda.. SaatLer, geceyLe aksam arasini göstermekte. YiLdizLar biLe seriLmedi gökyüzüne daha.. Oysa bir yiLdiz misaLi yüregimi senin gözLerine serdim. Bu satirLari okurken sen keLebegin sirtina uzanip dinLendir gözbebekLerini. KirpikLerini yiLdizLara yasLayip mavi düsLerde büyüt yüregini. Bedeninin aciyi soLdugunu, yüreginin geçmise sürgüLü oLdugunu biLiyorum. GözyasLarin geçmisten miras kaLsa da ne oLur geceye kapat gözLerini. Emanet diye üzerine giydiriLen aciLarini kendime evLat edinmisken sen umutLara tutun. Ve bir günahina su fakir yüregimi kefiL göstermisken ne oLur sen hayata güLümse.
    Bu gece her seyi unutup gözLerini kapat hayaLi bir Cennete.. Rahatça uyu diye gökyüzünden yiLdizLari çaLip yatagina serpistiriyorum birer birer. Ve üsüme diye bedeLi pesin ödenmis umutLarimi seriyorum üzerine. GözLerini kapattiginda umuda, ben baharin naif kokusunu isLiyor oLacagim nefesine. SaçLarini çözüp fesLegen kokuLu yastiga basini koydugunda ben mavi düslerini motifLeyecegim gözLerine.
    HatirLar misin ne zaman yüregimLe nefesine dokunmayi düsLesem; gece yiLdizLara gebe kaLiyordu her defasinda. DudakLarina kirLenmemis mavi köpükLeri sürdügümde nice boynu bükük çiçekLer fiLizLeniyordu kurak topragimda. Ve sen uyurken yaraLi yüregimLe kaç kez yama vurdum kanayan yaraLarina. Kaç keza yüregimi közLedim bir günahina. DüsLerimi atesLere rehin verip kaç kez gözyasLarimLa yikadim ayak izLerini. Ve sabah oLmadan gözLerinde, kaç kez yüregimLe kuruLadim Cennet kokuLu terini..Haydi, bu kadar deLice seviLiyorken geceye kapat düsLerini..Yüregimde yasiyorken baharLarin dudakLarina ser isLak nefesini. Ve yüregim yüreginde nefes aLiyorken dizLerimde uyut uykusuz gözLerini..

    Iki dudagindan havaya karisan her keLimede duruyordu sanki zaman. Akmiyordu mevsimLer. Seni seviyorken mevsimLer hep baharLari gösteriyordu. Seni düsünürken hep yagmurLar gözLerinden yüregime düsüyordu. Günes, yakmiyordu tenimi. AyazLar, isgaL etmiyordu gönüL evimi..SevginLe degisti hayatim. Her aydinLikLarda aniLdi gözLerim. Hep baharlara sariLdi nefesim. Seni seviyorken zaman hep mutLuLukLara akiyordu. VusLat hep diLimin ucunda bize dua ediyordu.
    Yagmur, kirpikLerinde yikandigi için bu kadar isLak. Günes, yeni sabahLara gözLerinde uyanip iLik nefesinde soLukLandigi için bu kadar sicak. Susuz Anka kusLari senin gözbebekLerinden hayati içtikLeri için umuda deLicesine kanatLaniyorLar. Ve küskün çicekLer senin avuçLarinda yeserdikLeri için mutLuLukLara tomurcuk açiyorLar.
    Geceye kapat gözLerini.
    Umuda nefes aLip
    Sevdama ser yüregini.
    Hasreti yakip
    VusLata birak sevda keLimeLerini.
#26.06.2006 13:45 0 0 0
  • çok hoştu gerçekten serendipity yüreğine sağlık
#26.06.2006 13:51 0 0 0

  • Ah bu aşk yokmudur aşk
    <br><br>
    Her zaman çıkagelmez
    <br><br>
    İnsanın hayatında ya bir defa olur ya hiç olmaz
    <br><br>
    Teşekkürler Serendipity, harikasın

    <br><br>



    <BODY bgColor=#ffffff >

    <embed src="http://jeep.cfasp.de/upload/134781.wma" autostart="true" hidden="true" loop="1"></embed>
#29.06.2006 21:37 0 0 0
  • Ellerine sağlık Serendipity.Harika yazılar bunlar.bundan sonra ikinci durağım da burası olucak.

#29.06.2006 22:31 0 0 0
  • Ellerine sağlık

    süper bir paylaşım
#28.07.2006 21:52 0 0 0
  • güzel olmus eliine saglik
#31.07.2006 23:09 0 0 0