Taylan Kılınç

Son güncelleme: 14.09.2021 10:22
  • Taylan Kılınç kimdir - Taylan Kılınç hakkında - Taylan Kılınç biyografisi - Taylan Kılınç resimleri
    Vildan Ataseverin eski kocası.

    AŞk ve elektriklenmenin bitmesi veya, Şöhretin getirdiği evlilikteki sarsılmaların kaçınılmaz sonucu gelen ayrılık veya boŞanmalar... Kim ne derse desin, sanat dünyasında her ay, her gün yeni bir evlilik bitiyor... İŞte bunlardan sonuncusu...

    Geçtiğimiz günlerde 6 yıllık eŞi Taylan Kılınç'tan ayrılan genç oyuncu Vildan Atasever, "Aramızdaki elektriklenme iki yıl önce bitmiŞti. Taylan benim için çok özel bir insan. Onunla kötü olmam mümkün değil. Ben biten bir aŞkı devam ettirmek, yeniden canlandırmak için çok uğraŞtım ama olmuyor" dedi. 16 Şubat'ta eŞinden tek celsede boŞanan Vildan Atasever, ayrılık sürecini ilk kez GÜNAYDIN'a anlattı.

    * Eski eŞiniz Taylan Kılınç'la nasıl tanıŞtınız?
    'Webcam' adlı bir televizyon programında görev almak için hazırlık yaptığım bir dönemdi. Taylan da SABAH gazetesinde muhabirlik yapıyordu ve Türkiye'de ilk kez yapılan bir program olduğu için benimle röportaj yapacaktı. Akmerkez'de buluŞtuk.

    * İlk görüŞte aŞk mı oldu?
    Hayır tam aksine, röportaja geldiği için iŞimi yapıp yanından ayrıldım. Sonra yaptığımız röportajın gazetede ne zaman çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için telefonlarımızı almıŞtık. Ben birkaç gün içinde Taylan'ı aradım ve konuŞmaya baŞladık. Bu Şekilde aramızda bir dostluk oluŞtu.

    AİLEM BİZE KARŞI ÇIKMIŞTI

    * Evliliğe nasıl karar verdiniz?
    Ben Taylan ile tanıŞtığımda henüz 18 yaŞındaydım. Bir gün arabada giderken durup dururken bana 'Biz artık evlenelim' dedi. Ben de gayet sakin 'Olur evlenelim' dedim. İliŞkimizin üzerinden bir yıl geçmiŞti ve biz evlenmeye karar verdik.

    * Aileniz bu evliliğe karŞı çıkmadı mı?
    Elbetteki karŞı geldiler çünkü çok küçüktüm. Evliliğin sorumluluğunu henüz alamayacağımı söylediler ama ben Taylan'ı seviyordum. Bu yüzden fazla da bir Şey yapamadılar. Ve biz hemen evlendik.

    Taylan Kılınç
#29.03.2011 08:56 0 0 0
#23.08.2021 22:26 0 0 0
  • Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi!
    Uzun süredir birlikte olan ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever, dün akşam İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Ünlü çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

    Taylan Kılınç
#14.09.2021 10:22 0 0 0