Acı Doğum Haberi

Son güncelleme: 24.07.2006 08:01
  • Düzce'de şok olay.. Doğum sırasında bebeğin kafası koptu !

    noimage

    Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde 31 yaşındaki Yüksel İrde'nin normal doğumu sırasında karnındaki bebeğinin kafası koptu. Bebeğin anne rahminde kalan gövdesi ameliyatla alınırken, savcılık soruşturma kapsamında bebeğin kopan kafasını gömülü olduğu hastane bahçesinden çıkartarak, otopsi için İstanbul'a gönderildi.

    Olay, geçen hafta pazar günü meydana geldi. Yüksel İrde doğum sancıları artınca resmi nikahsız eşi 31 yaşındaki Ünsal Keskin ve kız kardeşi Aysel İrde tarafından Akçakoca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yüksel İrde, doğumhaneye alırken Dr. Ali İlhan'a haber verildi. Ebeler, Aysel İrde'nin de doğumhaneye girmesine izin verdi. Doğum sırasında kız bebeğin kafasının koparak doktorun elinde kaldığını gören Aysel İrde, bağırmaya başladı. Doktorun, "Kim bu, çıkarın dışarı'' sözleri üzerine Aysel İrde çıkarıldı. Yüksel İrde ise, Düzce Devlet Hastanesi'ne, buradan da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Bebeğin annenin rahminde kalan gövdesi ameliyatla çıkarılarak, gömülmesi için kadının eşi Ünal Keskin'e verildi.

    Bir çay ocağında garsonluk yapan ve eşinin tedavisi ardından Akçakoca'ya dönen Ünal Keskin, tuttuğu bir avukat aracılığıyla hastane hakkında şikayetçi oldu. Akçakoca Cumhuriyet Savcısı Murat İnam, soruşturma başlatarak, bebeğin kopan kafasını gömülü olduğu hastane bahçesinden çıkarttı. Yapılan otopsi ardından bebeğin kafası İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

    Doğacak ilk çocuğunu beklerken ölüm haberiyle yıkıldığını belirten Ünal Keskin, "Eşimin boşanma davası devam ettiği için resmi nikahsız yaşıyoruz. Hamile olan eşim rahatsızlanınca hastaneye getirdim. Doğumhaneye alındıktan sonra bana bebeğin kafasının koptuğu söylendi. Daha sonra eşimi tıp fakültesine götürdük. Burada bebeğin gövdesi çıkarılıp gömülmesi için bize verildi. Hastane hakkında şikayetçi olduk. Kızımız olacağı için sevinçliydik. Bu olayla çöktük'' dedi.

    Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Eyüpoğlu, savcının gelmesinden sonra olaydan haberdar olduğunu ve doğumla ilgili bilgi aldığını belirterek, "Bu o günkü nöbetçi doktorun bilmesi gereken bir şey. Başhekimin ölümlerden haberdar edilmesi gerekmiyor'' diye konuştu.
#02.07.2006 11:38 0 0 0
  • inanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu ailesine allah sabır versin.

    haber için sağol aki
#02.07.2006 12:09 0 0 0
  • çok üzücü bir haber,böyle kişiler nasıl doktor olup saglıgı tehlikeye atabiliyorlar anlayamıyorum
#02.07.2006 23:12 0 0 0
  • Allah Sabır versin..
#03.07.2006 02:58 0 0 0
  • üzücü vr kötü bir haber
#03.07.2006 17:29 0 0 0
  • PES YANİ BU KADAR DA OLMAZ.
#24.07.2006 08:01 0 0 0