galatasaray tarihi - galatasaray lig tarihi istatistikleri - tarihin en kötü galatasarayı - rezaletin sebebleri
Ve rekor kırıldı
Antalya yenilgisiyle Galatasaray olumsuz anlamda bir rekora imza attı. 3 büyükler arasında 1 sezonda en çok yenilgi alan takım artık Fenerbahçe değil, Sarı-Kırmızılılar.
Son dönemlerin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, Antalyaspor yenilgisiyle olumsuz anlamda bir tarih yazdı... Üç büyükler baz alındığında, 1987-1988 sezonunda Fenerbahçe 38 maçta tam 13 kez mağlup olarak bir sezonda en çok kaybeden ekip olmuştu. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe mağlubiyetiyle sınıra geldiği bu 'yenilgi rekorunu' kırdı. 14. yenilgisini alan Cim Bom, bundan sonra hep istediği sonuçları elde etse de artık 3 büyükler arasında bir sezonda en çok kaybeden durumunda.
Manisa'ya da yetişti
Galatasaray'ın bu sezonki performansının ne durumda olduğunu anlamak için puan cetvelindeki bir başka çarpıcı nokta da Aslan'ın aldığı yenilgi sayısı. Küme düşme hattındaki Kasımpaşa, Konyaspor ve Bucaspor'u bir kenara koyarsak, 14 yenilgili tek takım Manisaspor. Ancak Tarzanlar da puan açısından Sarı-Kırmızılılar'ın 2 puan önünde.
demi yanı
degme keyfime
ocaga çayı koyarım yanına birde tuzlu biskiviler
ohh ne ala memleket
bu ülkede ilk şampıyonlar ligine biz gittik de neoldu
milli takımın yedekleride dehil 15 oyuncusu bizden gittide ne oldu
kişilere deyil
ve lig sıralamalrına göre hiç deyil
rengine aşıgız
konuyu ve bölümü serbest kürsüyle karistirdin herhalde?
SPOR BÖLÜMLERI KURALLARI !
*~* SPOR VE FUTBOL BÖLÜMÜ KURALLARI *~*
*Gercek olup olmadigi belli olmayan asparagas haberlerle bölümleri doldurmayin, bunun yerine kendi yorumlarinizi yapin unutmayin burasi bir haber sitesi degil forum sitesi!
*Bir üye 24 saat icinde en fazla 3 adet konu acabilir, flood yaparak bölümleri gereksiz konularla doldurmayiniz!
*Belli bir takimin taraftari oldugu herkesce bilinen bir üye diger bir takimin bölümünde konu acamaz. Ayrica mümkün mertebe rakip taraftar bölümlerine mesaj yazmaktan kacinin, yazdiginiz mesajlar haddini asmayacak elestiri yada tebrik vesayre konular icin olabilir. Yani karsi takip taraftarlarini kiskirtici mesajlar yazmak yasaktir!
*Yine kendi takiminizin bölümünde diger bölümleri elestiren kücük düsüren yine ayni sekilde diger takimlari kücük düsürüp rencide etmek maksatiyla konu acmak yasaktir!
*FEBE, BEJEKE, 6S Tarzi konu veya mesaj yazanlar bölümden uzaklastirilacaktir!
*Bölümünüzde takiminiz için açilan küfürlü konu, taciz edici konu, alayci konu veya mesajlara kesinlikle cevap vermeyiniz ve seviyelerine düsmeyiniz. Admin ve bölüm Yöneticilerine durumu bildiriniz!
*Spor adi altinda fanatizim yapmak, Profil ve Signatürlerde rakip taraftarlari kiskirtici yazi, link ve resim bulundurmak, board icerisinde asiri fanatik tavirlar sergileyerek üyeler arasinda tartisma cikartmak yasaktir. Aksi davranislarda bulunanlara spor bölümlerinden men ve üyeliklerinin sonlandirilmasina varan cezalar verilecektir.
*Yukarida yazili maddeleri tüm üyelerimiz uygulamak zorundadir. kurallara uymayarak bölüm yöneticilerini zorda birakmayiniz onlarin tek görevi sizi takip edip pislik yapanlarin pisliklerini temizlemek degildir!
kardeşim gs yenilmesi sizi bukadar sevindiriyorsa bu konuyu gs bölümüne acmayın bu 1 2.si biz 2.lige düşersek siz ozaman sevinecek bişeyiniz kalmaz sizin futbol tarihinizde gsyenmekten ve onun yenilmesinden baska sevineceğiniz bi olay yok oyüzden bu hayelleri gecin biz takımımızı kaldirim üstündede olsak destekleriz sonuna kadar siz bizim yerimizde olsaydiniz suan ağlamaktan gözleriniz şişmişti biz zorların takımıyız yılmayiz yıkılmayız evelallah