Goldaş'tan bahara yumuşak dokunuşlar

Son güncelleme: 08.07.2006 00:06
  • Pembeler, sarılar, turuncular, kırmızılar, yeşiller& Gökkuşağının baharı coşturan bu renklerine sahip el emeği göz nuru el işi çiçek motifleri ve örgüleri altının ışıltısı ile birleşerek Soft Koleksiyonuna dönüştü. Özgün tasarım çizgisi ile trendleri yansıtan koleksiyonlara imza atan Goldaş, baharın göz alıcı renklerini taşıyan Soft Koleksiyonu ile ilkbaharı müjdeliyor. Çiçek motiflerinin ön planda tutulduğu koleksiyon, 2006 İlkbahar trendinin vazgeçilmezleri arasına girmeye aday.

    Soft Koleksiyonunun ana teması, şimdiye kadar takıda kullanımına alışık olmadığımız keçe ve yün gibi malzemelerin modern bir bakış açısı ile yorumlanarak şık takılara dönüştürülmesi. Renk renk yün ponponlar, el örgüsü yün çiçekler, keçe kordonlar, mercan, inci, ahşap boncuk, yeşim ve onix taşlarının kullanıldığı Soft Koleksiyonu feminen, farklı ve masum bir havaya bürünmek için çok ideal& Kolyeler ve ikili setlerden oluşan, çağdaş el sanatlarının altınla modernize edildiği koleksiyon, Goldaşın trendleri yansıtma anlayışı ve tasarım çizgisinin de en güzel kanıtı.

    Gerek günlük gerekse iş yaşamında kıyafetlerinizin tamamlayıcı olacak Soft Koleksiyonu, içinizdeki bahar coşkusunu ortaya çıkarmanın en şık yolu olacak. Goldaş, ilkbaharın neşesini takılarıyla da yaşamak isteyen tüm kadınları Soft Koleksiyonu ile tanışmaya davet ediyor.

    .
#08.07.2006 00:06 0 0 0