KARYAĞDI HATUN

Son güncelleme: 29.09.2006 00:51
  • Malzemeler:
    - 1 paket tuzsuz etimek,
    - 2 su bardağı toz şeker,
    - 2 su bardağı su.

    Süslemek İçin:
    - 1 adet nar,
    - Hindistancevizi.

    Kreması İçin:
    - 1 kg. süt,
    - 5 yemek kaşığı pirinç unu,
    - 2 kahve fincanı toz şeker,
    - 1 paket vanilya,
    - 1 poşet krem şanti,
    - 1 su bardağı süt.


    Yapılışı:
    Etimekleri kırıp, tepsiye yerleştirin. Şekeri yakıp, karamel haline gelince 2 su bardağı su ile kaynatın. Etimeklerin üzerine dökün. Pirinç unu, toz şeker, vanilya ve 1 kg. süt ile krema yapın. Etimeklerin üzerine yayın. Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıp, kremanın üzerine sıvayın. Üzerine hindistancevizi serpip, nar ile süsleyin.
#09.07.2006 15:32 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#10.07.2006 00:23 0 0 0
  • Ellerıne Saglık
#19.07.2006 17:34 0 0 0
  • eline sağlık
    bunu yapıyorum severekte yiyorum
#20.07.2006 09:58 0 0 0
  • eline emegine saglik...
#21.09.2006 09:46 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#29.09.2006 00:51 0 0 0