Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı BEŞİKTAŞ - İstanbul B.B

Son güncelleme: 10.05.2011 17:54
  • Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı 2011 - Türkiye Kupası Final Maçı Beşiktaş İstanbul Belediye - Beşiktaş İstanbul Belediye Final Maçı 2011 - Türkiye Kupası Beşiktaş İstanbul Belediye Maçı Nezaman - Türkiye Kupası Beşiktaş İstanbul Belediye Nerde - Türkiye Kupası Beşiktaş İstanbul Belediye Saati



    noimage


    noimage


    Beşiktaş - İstanbul B.B.

    Tarih : ..

    Saat : ..

    Stad : ..

    Hakem : ..
#21.04.2011 20:31 0 0 0
  • Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaşımız ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında Kayseri'de oynanacak final maçının bilet fiyatları belli oldu.

    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 11 Mayıs'ta Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma için hazırlık toplantısının gerçekleştirildiği bildirildi.

    Toplantıda maçın kale arkası tribünleri bilet fiyatlarının 20, doğu ve batı tribünleri bilet fiyatlarının ise 40 lira olmasına karar verildiği belirtildi.
#26.04.2011 17:40 0 0 0
  • Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan final maçının biletleri önümüzdeki hafta satışa çıkıyor.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 11 Mayıs Çarşamba günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak final maçının biletleri 3 Mayıs Salı günü satışa çıkarılacak.

    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 49. Ziraat Türkiye Kupası finali biletlerinin salı günü saat 10.00'dan itibaren Ticketturk gişelerinde, www.ticketturk.com internet sitesinde ve (0212) 269 96 06 numaralı Ticketturk çağrı merkezinden satışa sunulacağı bildirildi.

    Açıklamada, 11 Mayıs Çarşamba günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak final maçının biletlerinin ayrıca 3-10 Mayıs tarihleri arasında Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Ticketturk gişesinde 10.00-19.00 saatleri arasında satılacağı kaydedildi.

    Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final mücadelesinin bilet fiyatları kale arkaları 20 TL, doğu ve batı tribünleri de 40 TL olarak belirlendi.
#29.04.2011 19:02 0 0 0
  • 11 Mayıs'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri'de oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri yarın (3 Mayıs) satışa çıkıyor.

    11 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak final maçında taraftarlarımız Doğu ve Kuzey tribününde bulunacak.

    49. Ziraat Türkiye Kupası finali biletleri 3 Mayıs Salı günü saat 10.00'dan itibaren Ticketturk gişelerinde, www.ticketturk.com internet sitesinde ve (0212) 269 96 06 numaralı Ticketturk çağrı merkezinden Pazar günleri hariç 09.00 18.00 saatleri arasında satın alınabilecek.

    Biletler ayrıca 3-10 Mayıs tarihleri arasında Fiyapı İnönü Stadı'ndaki bilet satış gişelerinden hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında satılacak.

    Ayrıca Kayseri'de Millet Caddesi No:11'de bulunan Örnek Kitabevi (haftanın her günü 09.00-20.00 arasında) ile, Sivas Caddesi Stad İş Hanı No:91 adresindeki Beyşen İddaa Bayii'nden (Pazar hariç 10.00-18.00, Pazar günleri 12.00-18.00 arasında) biletler satın alınabilecek.

    Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final mücadelesinin bilet fiyatları kale arkaları 20 TL, doğu tribün de 40 TL olarak belirlendi.

    KAMU ARAÇLARI ÜCRETSİZ

    Maç günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kamu ulaşım araçlarını kullanan taraftarlardan ücret almayacak.

    KARTAL YUVASI MOBİL TIRLARI KAYSERİ'DE

    11 Mayıs Çarşamba günü 2 adet Kartal Yuvası mobil tırı, stadın Kuzey ve Doğu tribünlerinde taraftarlarımıza hizmet verecek.

    Taraftarlarımız ayrıca Kartalcell, Kartalnet ve BJK Bonus'a da stadyum önündeki standlar aracılığıyla başvuru yapabilecek.
#02.05.2011 19:27 0 0 0
  • Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında Kayseri'de oynanacak final maçının Beşiktaş taraftarları için ayrılan biletleri 2 saat içinde satıldı.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda, 11 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri, bugün saat 10.00'da satışa sunuldu.

    Karşılaşmada, Beşiktaş için ayrılan 7 bin 522 kişi kapasiteli doğu tribünü ve 7 bin 134 kişi kapasiteli kuzey tribününe ait biletlerin tamamı satıldı.

    Bilet satışını gerçekleştiren Ticketturk'ün yetkilileri, biletlerin yaklaşık 2 saat içinde tükendiğini ve satışın kapatıldığını bildirdi.

    Ticketturk'ün Kayseri ve İstanbul'daki ikişer gişesi ile internet sitesinden ve çağrı merkezinden yapılan satışlar, yaklaşık 2 saat içinde tamamlandı.

    Karşılaşmaların bilet fiyatları, kale arkası için 20 lira, doğu ve batı tribünleri için 40 lira olarak belirlenmişti.

    Karşılaşmada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor için ayrılan tribünler için ise bilet satışları henüz başlamadı.
#03.05.2011 17:43 0 0 0
  • Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başladı.

    Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, kısa pas çalışmalarının ardından bir süre dar alan çalışmaları yaptı. Ekibimiz, son bölümde yaptığı taktik ağırlıklı çift kale maçla günü tamamladı.


    Tedavileri süren Ferrari, Nihat, Ernst, Nobre, bağırsak enfeksiyonu geçiren İbrahim Toraman ve karın adalesinde zorlanma olan Hakan Arıkan çalışmaya katılmadı. Ersan Gülüm, fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, Guti ve Almeida bugün takımla birlikte idmana çıktı.
    Kulüp Doktorlarımız Prof. Dr. Şenol Akman ve Devrim Urgun sakatlığı devam eden oyuncularımızın kontrollerini yaptı.
    Takımımız yarın (9 Mayıs) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage


    noimage



#08.05.2011 17:23 0 0 0
  • Futbol Takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarını sürdürdü.

    1.5 saat süren ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşularla başlayan takımımız, çeşitli pas çalışmalarının ardından bir süre ayak tenisi oynadı. Daha sonra taktik ağırlıklı bir çift kale maç yapan siyah-beyazlılarımız şut çalışmasıyla günü tamamladı.

    Ersan Gülüm ve Nihat Kahveci fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, tedavileri devam eden Ferrari, Nobre, Ernst, bağırsak enfeksiyonu geçiren İbrahim Toraman ve karın adalesinde zorlanma olan Hakan Arıkan idmana çıkmadı.

    Takımımız yarın (10 Mayıs) saat 11.00'de özel bir uçakla kupa finalinin oynanacağı Kayseri'ye gidecek. Saat 14.00'te her iki takımın kaptanı, 14.30'da ise teknik direktörler maçın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

    Ekibimiz kupa finali öncesindeki son çalışmasını ise yarın saat 18.00'de Kayserispor'un tesislerinde yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.
#09.05.2011 18:48 0 0 0
  • Futbol Takımımız'ın Çarşamba günü Kayseri'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalini Yunus Yıldırım yönetecek.

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Beşiktaşımız ile Büyükşehir Belediyespor arasında 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak 49'uncu Ziraat Türkiye Kupası finalinde FIFA Kokartlı hakem Yunus Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Volkan Narinç yapacak.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek.
#09.05.2011 18:48 0 0 0
  • Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında kupayı kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

    Kayseri'de oynanacak finalde ellerinden gelen her şeyi yaparak taraftarlarımızın desteğiyle kupanın sahibi olmak istediklerini söyleyen Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, "Oyuncularımda kararlılık ve istek üst düzeyde. En büyük kozlarımız bunlar. Olumsuz bir sonuç düşünmüyoruz. Kararlılığımız ve isteğimiz futbolumuza yansıyacaktır" dedi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yla birlikte stat zeminini incelediklerini ve futbol oynamaya elverişli bulduklarını da ifade eden Havutçu, geçtiğimiz hafta Bursa'da yaşanan olaylara da değindi. Havutçu, Bursaspor karşısında sakatlıktan çıkan oyuncularımızın son durumlarını görmek, genç oyuncularımızı denemek istediklerini ancak istenmeyen olaylar nedeniyle bunun gerçekleşmediğini söyledi.
    Türkiye'de lig ve kupa olmak üzere iki kulvar bulunduğunu ancak ligden istemedikleri bir şekilde erken koptuklarını sözlerine Tayfur Havutçu, "Elimizde bir tek Türkiye Kupası kaldı. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynayacağız ve Avrupa'ya gidebilmek için bu kupayı kazanacağız" şeklinde konuştu.


    Kritik maçlarda önemli hatalar yaptıklarını söyleyen Havutçu, "Final maçında yapılan hataların telafisi olmuyor. Bu yüzden Dinamo Kiev maçı örneğinde olduğu gibi hatalar olacağına ihtimal vermiyorum" dedi.


    noimage

    noimage

    noimage
    noimage


#10.05.2011 17:52 0 0 0
  • İspanyol yıldızımız Guti Hernandez, Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

    Finalin her iki takım için de çok önemli olduğunu belirterek sözlerine başlayan Guti, "Yarınki karşılaşma sadece bir final maçı değil. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarına katılmak için de son derece kritik bir karşılaşma. İki takım da kupanın sahibi olmak istiyor. Rakibimizin gücünün farkındayız ancak kendi gücümüze de güveniyoruz" diye konuştu.

    Kadir Has Stadı'nı çok beğendiğini söyleyen İspanyol yıldızımız, "Çok önemli organizasyonlarda yer aldım, ancak yarınki karşılaşma için de bütün takım arkadaşlarım kadar heyecanlıyım. Sezonu iyi geçiremedik ancak bu yılı kupayla tamamlamak gibi bir şansımız var. İspanya'dan ayrıldıktan sonra benim için de güzel bir kupa finali olacak. Takım arkadaşlarımla beraber kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


    noimage
    noimage
#10.05.2011 17:53 0 0 0
  • Taraftarlarımız Karseri'de Futbol Takımımız'ı büyük bir coşkuyla karşıladı.


    Ziraat Türkiye Kupası final maçı için özel bir uçakla Kayseri'ye giden kafilemiz Erkilet havalimanına iniş yaptı. Havalimanında kafilemizi çiçeklerle karşılayan taraftarlarımız, coşkulu tezahüratlarıyla takımımıza moral verdi.

    Siyah-beyazlılarımız, havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele yerleşti. Taraftarlarımız konvoy halinde kafilemize eşlik etti.
    Kafilede kadroda bulunan 26 oyuncumuz da yer alıyor.


    noimage

    noimage

    noimage
    noimage
#10.05.2011 17:54 0 0 0