Hülya Şenkul Aşk Mektupları 2011 Albümü

Son güncelleme: 12.05.2011 09:23
  • Hülya Şenkul 2011 şiir albümü - Hülya Şenkul albümü 2011 - aşk mektupları - aşk mektupları 2011
    noimage

    Birçok sanatçıyı verdiği parçalar ile zirveye taşıyan Hülya Şenkul'un merakla beklenen şiir albümü 'Aşk Mektupları' müzik marketlerdeki yerini aldı.

    Birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen albüm lansmanında, Hülya Şenkul'un özellikle Orhan Gencebay ile düet yaptığı "Ben Sana Emanettim" isimli şiiri ve yorumladığı tarihteki aşk mektupları oldukça beğeni topladı.Serdar Ortaç'tan

    Ebru Gündeş'e, Emrah'tan Funda Arar'a, Muazzez Ersoy'dan Adnan Şenses'e kadar pek çok sanatçıya verdiği parçalar ile tanınan söz yazarı Hülya Şenkul'un 'Aşk Mektupları' isimli yeni şiir albümü, dinleyenlere şiir ziyafeti sunacak.
    Orhan Gencebay, Atilla Özdemiroğlu,Muazzez İlmiye Çığ, Faruk Demir, Emre Saltık, Tarık Mengüç, Besteci Özkan Turgay gibi birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen albüm lansmanında, Şenkul'un akıcı dili ve anlaşılılır imgeleriyle yazıp, yorumladığı aşk şiirleri oldukça beğeni topladı. Özellikle Orhan Gencebay ile düet yaptıkları "Ben Sana Emanettim" isimli şiiri, dinleyenleri uzaklara götürecek.


    noimage
#12.05.2011 09:23 0 0 0