BÖLÜM KURALLARI!

Son güncelleme: 23.10.2022 18:16
  • Bu bölümde her MAIN-BOARD üyesinin sadece 1 konu acma hakki vardir.

    Öncelikle sunu iyi anliyalim! Konuya yazdiginiz ilk mesaj sizin kisisel sayfanizdir, onun disinda sizde asagida belirtecegim kurallara uymalisiniz.


    Kendi sayfanizi dilediginiz gibi süsleyebilir dilediginiz gibi kullanabilirsiniz, resim vesayre sunabilir forumdaki paylasimlarinizin linklerini siralayabilirsiniz. Dilerseniz siir dilerseniz fikra yazabilirsiniz. Yani burada herkesin birazcik webmaster oldugunu kanitlayabilirsiniz gerisi sizin hayal gücünüze kalmis.


    Kisisel sayfa sahibinin senin sayfama yazmani istemiyorum dedigi kisi o dakikadan itibaren sayfaya yazmaktan men edilmis sayilir, eger buna ragmen yazmaya devam eden olursa hem bölüme girmekten men edilecek hemde eger bölümde kisisel sayfasi var ise sayfasi kapatilacaktir.

    Sayfa sahibi kisi sayfasindan silinmesini istedigi mesajlari süper moderatörlere bildirerek sayfasindan sildirme hakkina sahiptir. Ancak bu hak suistimal edilmemelidir.

    Dilediginiz an kisisel sayfanizi sistemden sildirme hakkina sahipsiniz.

    Kisisel sayfanizda ayni anda 10 jpeg yada png 10 adette gif formatli grafik yada resim sunabilirsiniz. Yani toplamda 20 adeti gecemezsiniz.

    Board kurallairnin aksine kendi sayfanizi hazirlarken 10 taneye kabar smilies kullanabilirsiniz.


    Kisisel sayfanizda main-board haricinde hicbir sitenin linkini sunamazsiniz!

    Sayfanizi hazirlarken konu basliginda sadece ve sadece nickiniz yazacak. Yani benim kisisel sayfa basligim LEVIS-501 olacak...

    Yukaridaki kurallari okuyup kabul eden herkes 1adet kisisel sayfa hazirlama hakkina sahip olup forum yöneticileri gerektiginde bu kurallarda degisiklik yapma hakkini sakli tutar.

    Bu bölümde yazilan mesajlar genel mesaj sayiniza eklenmeyecektir!

    1 sene boyunca kendi kişisel sayfasına hiç mesaj yazmayan üyelerin kişisel sayfası silinecektir. Lütfen bu tür kişisel sayfaları bana özel mesaj yolu ile bildiriniz.

    Bölümde yazılan mesajlar forumdaki mesaj sayınıza etki etmemektedir.

    Kişisel sayfalarda cuma mesajları yazmak yasaktır. Bu mesajlar için şu konuyu kullanabilirsiniz.
#20.08.2006 12:30 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#23.10.2022 18:16 0 0 0