Şikeyi Tartişalim

Son güncelleme: 07.11.2011 20:38
  • 104 yillik mazisi olan takima şike yapmak yakiştimi?

    Aziz yildirim parasiyla rezil oldumu?

    Fenerbahceli taraftarlarin sucu ne?

    Neden şike yapildi daha cok rant saglamakmiydi amac yoksa bazi yöneticiler kendi egolarinimi tatmin ettilek icin bu yola basvurdular?

    Gelin gündeme bomba gibi düsen şike operasyonununu enne boyuna tartişalim
#06.07.2011 22:22 0 0 0
  • 104 yıllık mazisi olan bir takıma şike yapmak yakıştımı? Evet
    Aziz Yıldırım parasıyla rezil oldumu? Evet
    Fenerbahçeli taraftarın suçu ne? Abi!bu soru biraz tuzak gibi
#07.07.2011 00:18 0 0 0
  • SON DAKİKA : GALATASARAY ALİ SAMİYEN STADYUMU VE FLORYA METİN OKTAY TESİSLERİNDE EMNİYETİN YAPTIGI ARAMA SONUCU BULUNAN TEK ŞEYİN ONUR VE ŞEREF OLDUGU BİLDİRİLDİ..
#07.07.2011 17:07 0 0 0
  • Biraz tuzak gibi soru evet
    Fatmagülün sucu ne gibi oldu haha:D
#07.07.2011 18:33 0 0 0
  • İlk okuduğumda tuzağı farkettim Abi yanılmadım yani!demi

    Şimdi birilerinin çıkıpta" biz onları liverpool taraftarı sandık" diyebilecekleri gerçeğini kimse gözardı edemez !
    Ve bu; toplumda kaosa yolaçabilir

    Son soruya gelince...
    Sorunun içinde cevaplar mevcut.Belki bazı eklemeler yapılabilir.
#07.07.2011 19:53 0 0 0
  • Modern leviathana alet olan sporun kirli yüzü artık iyice ortaya çıkıyor..
#09.07.2011 11:11 0 0 0
  • görüyoruz ki büyük takımız diye hava atmayacaklarmış. neden ? şikeyle mahalle takımıda şampiyon olur..
    ayrıca bazı taraftarıda anlamış değilim.. sahtekar bi adama neden destek oluyorlar anlamıyorum?
    şahsen benim takımımda böyle bi olay yaşansa.. yönetim istifa diye dayanırdım kapıya.. ahlaksızlıktır bu.
#09.07.2011 11:33 0 0 0
  • Aziz Yıldırıma ve Fenerbahçeye yapılan şey sadece gündem değiştirme operasyonudur.Göreceksiniz Fenerbahçe bu operasyondan yara almadan sıyrılacaktır.Hele şu gündem değiştirme biraz daha oyalansında sonra
#17.07.2011 18:54 0 0 0
  • şaman abiye sonuna kadar katılıyorum bu bir günden değiştirmedir ayrıca şike bu ülkede yıllardır var yenimi öğreniyorlar eğer bu ülkede şike olmasın 3 büyük takım ilk 3 e bile giremez şike olduğundan dolayıda avrupada (alınterimizin) yettiği yere kadar gidiyoruz birde bunu büyük başarı olarak sayıyoruz yazık
#18.07.2011 12:11 0 0 0
  • madem egaları o kadar yüksekse
    pc oyunları oynasalardı
    benim gibi mesela
    ben hala fifa 2007 ve digersürümleri ile oynuyorum
    hanifenere alıp karşıma 4-5 atmak gibisi yok
    ne yani şikemi yapayım 7-8 atmak için
#19.07.2011 17:41 0 0 0
Han Han foto
  • Polis 6-7 aydır teknik takipteydi. Sırf gündem değiştirmek için mi düğmeye basıldı yani. Ha gündem değiştirmeye ihtiyaç duyulmasaydı, düğmeye basılmayacaktı ve polis bi 6 ayda daha izlemeye devam mı edecekti.

    Ta ki hükümet gündemi değiştirmeye ihtiyaç duyana kadar operasyon başlamayacaktı, öyle mi ?

    Bunun neresi mantıklı ben anlayamadım
#21.07.2011 14:32 0 0 0
  • Evet Han kardeşim ,eğer ihtiyac hissetmeseydi kesinlikle düğmeye basılmayacaktı ve polisler izlemeye devam edecekti.Çünkü bütün belgeler 12 Haziran seçimlerinden önce toparlandı hazırlandı ,Bu suçlar işlendimi ?anlatılanlara bakılırsa işlendi.O zaman demekki suç üstü yapmak varken epey ertelendi,buda demektirki bu operasyonu geçiktirenler suç işledi.Demekki birilerinin çıkarları gözetildi.Sonuçta kişilerin eylemlerinin cezasını kurumlar çekmemeli,Sizin düşünceniz taraf gazetesinin manşetleri ile paralel.Ne diyor taraf gazetesi 13 asker şehid edilirken genel kurmay izliyordu.Yalancı şerefsiz bunlar,çünkü kendileride iyi biliyorki görüntüleri veren hernlar çektikleri görüntüleri önce Pendakona gönderiyor,pendakon dört saatlik geçikme ile bakanlığa gönderiyor(çünkü Jandarma direkt olarak içişleri bakanlığına bağlıdır)ondan sonra genel kurmaya gönderiliyor görüntüler.Bu yazdıklarımın şike olayları ile alakası yok ama ballandıra ballandıra manşet yapan aynı ortak merkez olduğu için yazma gereği hissettim.Zaman ile Taraf gazeteleri hariç şike olaylarını ayyuka çıkartan yok,nedense savcılardan önce onların haberleri oluyor.Şehit haberlerini ise onlardan başka herkes yayınlıyor,buda ayrı bir tezat.Neyse kardeşim .Üzülerek belirtiyorum Han ,Özellikle senin için yazıyorum,dini bütün olduğuna inandığım için sana yazıyorum,imzandaki zihniyet ile yazdıklarındaki zihniyet hiç uyuşmuyor.İmzan Allahın emrini anlatıyor,savundukların ise arzımevuda hizmet ediyor.Bediüzzamanın kemiklerini sızlatoyorsunuz.Kendinize çeki düzen verin.Benden küçük olduğunuzu düşünerek bir abi tavsiyesi olarak kabul et.Başkaca bir niyetim yok bilesin.Allaha emanet ol
#21.07.2011 18:24 0 0 0
  • son bir hafta detaylı izleyemedim ama sanırım hala istifa etmediler fenerbahçe kulübüne en büyük kötülüğü yapmış olan bu yönetim neden hala istifa etmiyor anlayabilmiş değilim.ayrıca bu olaylar daha önce biliniyorduda neden bu güne kadar taraftar enayi yerine kondu.emniyet ve dolayısı ile devletinde bu konuda çok fazla suçu var.hiç olmazsa şampiyonluk maçına neden izin verildi.son iki maçın sonucunu zaten biliyorlarmış neden kupa takımın eline verildi.biz taraftarlarl neden alay edildi umarım bu soruların cevabı verilir. ailecede karar aldık kulüp tamamen bu pisliklerden temizlenmedikçe fenerbahçe taraftarı değiliz artık.
#24.07.2011 16:34 0 0 0
  • ailecede karar aldık kulüp tamamen bu pisliklerden temizlenmedikçe fenerbahçe taraftarı değiliz artık.


    Teşekkürler kardeşim!!!
    Haftalardır olayları takip ediyorum kimi yapmadı(lar), kimileri ise şike yok bunları hükümet gündem değiştirmek için yapıyor diyorlar bazı taraftarlar ise şike her zaman vardı olabilir ben takımımın şikecide olsa yöneticilerine sonuna kadar destek veriyorum diyor. Aslında bu yaşananlar tepkiler ve toplumumuzun davranış biçimi insanlarımızın değer yargılarının ne olduğunuda gözler önüne seriyor. en ufak bir haksızlığa bile uğradığında karşısındaki ile kavga etmekten çekinmeyen insanımız onlarca insanın hakkının ve emeğinin hiç sayıldığı taraftarların aptal yerine konulduğunun farkında oldukları halde yasalar açık dini ve ahlaki değerlerimiz tarihimiz boyunca güçlü güçsüz ayırımı yapmadan hakkını yenenin yanında olmamız gerektiğini bizlere öğretmiş iken toplumumuzun nasıl oluyorda kör bir taraftarlık anlayışı ile suçlu olsalar dahi kendi yöneticilerimin ve takımımın ve futbolcularının yanındayım diyebiliyorlar anlayamıyorum yaşadıklarımızı hayret ve dehşet içinde takip etmekteyim ve gerçektende üzüntü duymaktayım zira böyle bir ortamda kaybeden türk futbolu olmaktadır ve buda son yıllardaki başarısızlıklarımızdan anlaşılmaktadır. şike yöntemleriyle kazanç sağlayan bu tip insanlar niçin antreman yapıp kabiliyetlerini geliştirip oynayıp paralar kazansınlarki sadece 1 maç oynama yada gol atma tamam. Oynamadan çalışmadan yan gelip yatarak kazanç elde edilen bir sistem kurarsak ne takımlar olarak avrupada nede milli takım olarak dünyada bir başarı sahibi olabiliriz. A veya B takımı olarak ülkemiz içindeki şampiyonlukları alır çoçukca sevinçler yaşaya biliriz ama gerçek futbol mecralarına çıkınca rezil olmaktan başka şansımız kalmaz.
    Bence futbol federasyonumuz:
    1- Şike yapılmaya çalışılmış ama yapılamamış ve maç sonucunda şüphe olmayan durumlar için şikeyi yapmaya çalışan tüm kişilere ömür boyu futboldan ve kamu hizmetinden men cezası
    2- Şike yapılmaya çalışılmış ve şike yapılmış bu durum para karşılığı olmasa velevki hatır gönül ilşkileri ile bile olsa maç sonucu şikeyle belirlenmiş ise şikeye karışan tümkişilere ömür boyu futboldan ve kamu hizmetinden men cezası ile bu kişiler bir takımın yöneticisi iseler o takımlarında her bir olay için bir alt kümeye derhal düşürülmeleri gereklidir.
    eğer bu şekilde kararlar verebilirsek belki birkaç yıl ülkemizde futbol biraz sönük olur ve avrupada başarılarımız olmaz ama İnsanı İnsan yapan doğruluk dürüstlük gibi değerlere sahip oluruz.
    Sonuçta bende bir Trabzonspor taraftarıyım ve yukarıdaki yazdıklarımdan hiç bir esneme yapmadan eğer takımımda bu tip işlerin içinde olduysa küme düşürülmesi dahil her türlü cezaya razı olurum ve dürüst yöneticilerle yeniden sıfırdan başalanılmasını desteklerim. Saygılarımla.
#30.07.2011 12:32 0 0 0
  • ailecede karar aldık kulüp tamamen bu pisliklerden temizlenmedikçe fenerbahçe taraftarı değiliz artık.
    tebrikler ay kız herkes sizin gibi olsa keşke
#30.07.2011 12:41 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşlar Atatürk ne demiş " biz sporcunun ahlaklısını severiz"
    dalaverayla hileyle kazanılmış başarılar bize yakışmaz.benim dedemin dedesi bile fenerbahçeli, biz bu duyguyu doğuştan almışız ama ahlaksızlığada alkış tutamayız.kendilerine gelsinler her türlü pislikten arınsınlar biz gene alkışlarız destekleriz.
#30.07.2011 17:27 0 0 0
  • Iste belgeleriyle sike operasyonu Tikla izle
    Bu videoyu izledikten sonra Fenerbahceyi küme düsürmek degil TAMAMEN Kapatmak lazim Hala futbol federasyonu neyi bekliyor Anlamak Mümkün degil

    ailecede karar aldık kulüp tamamen bu pisliklerden temizlenmedikçe fenerbahçe taraftarı değiliz artık.

    @Ay Kız
#31.07.2011 14:21 0 0 0
  • zaten bugüne kadar birsürü maçta şike yaptı fener ama yine bu şike olayı unutturulup kapatılacak fener ne ceza alacak nede küme düşecek...
#07.11.2011 20:38 0 0 0