Facebookta Hayatınızı Kolaylaştıracak Program

Son güncelleme: 28.07.2011 17:32
  • noimage
    Easy Photo Uploader isimli ücretsiz uygulamayla her şey çok basit.İlk zamanlar ilk ve ortaokul arkadaşlarını bulmak için kullanılan Facebook, bugün artık e-posta ve SMS'in yerini almış durumda. Buna bir de kişisel bilgilerin eklenebilmesi, fotoğraf ve video paylaşımı gibi eğlenceli ve sosyal faaliyetlerin eklenmesi Facebook'u vaz geçilmez hale getiriyor.

    Facebook'un bu başarısını gören Google gibi pek çok firma benzer projelerle kullanıcıları kendisine çekmeye çalışıyor. Şu an için oldukça ilgi toplayan ve başarılı görünen Google Plus'ta ne olur ne biter bilinmez. Ancak uzun bir süre daha Facebook'un internet kullanıcıların temel ihtiyaçlarından biri olacağı kesin.
    noimage
    Facebook Kullanıcılarının Hayatını Kurtaracak

    Çektiğiniz fotoğrafları Facebook arkadaşlarınızla paylaşmayı seviyorsanız muhtemelen şimdiden onlarca fotoğraf albümünüz var demektir. Ancak bu albümlerin oluşturulması, özellikle fotoğraf sayısı fazla olduğunda heyecan yerine sıkıntıya sebep olabiliyor. Onlarca, hatta yüzlerce fotoğrafı birkaç basit tıklamayla oluşturacağınız yeni albüme upload etmek istemez miydiniz? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu konudaki faydalı bir programı detaylı şekide anlattı. İşte size bunun en kolay yolu: Easy Photo Uploader!

    Adım 1

    Uygulamayı çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan pencereden, albümünüze eklemek istediğiniz fotoğrafları seçin. İsterseniz Ctrl + A tuşuna basarak tüm fotoğrafların seçilmesini sağlayabilirsiniz.
    Adım2
    Facebook logolu "connect" butonuna tıklayın. Eğer daha önceden eklediğiniz bir hesap varsa bu ekranda görüntülenecektir.
    noimage
    Adım 3
    Facebook hesabınıza girmek için kullanıcı adı ve parolanızı girin. Giriş Yap butonuna tıklayın.
    noimage
    Adım 4
    Facebook'un, uygulamaya erişim izni vermesi gerekiyor. Bunu sağlamak için 'İzin Ver' butonuna tıklayın.
    noimage
    Adım 5
    Bu ekranda, Facebook hesabınızda bulunan albümlerin listesini göreceksiniz. İsterseniz seçtiğiniz fotoğrafları bu albümlerden birini de eklemeniz mümkün. Ancak biz yeni bir albüm oluşturacağımız için 'Create a new album' seçeneğine tıklayın.
    noimage
    Adım 6
    Oluşturmak istediğiniz albümün ismini girin. İsterseniz Location ve Description bölümlerini de doldurabilirsiniz. Son olarak Privacy ayarlarından, oluşturacağınız albümün kimler tarafından görünebilir olmasını istediğinizi seçin
    noimage
    Adım 7
    Fotoğraflarınızın büyüklüğü ve sayısına göre upload işlemi süresi değişim gösterebilir. Uygulamanın en önemli özelliği, boyutu ne olursa olsun fotoğraflarınızı Facebook'a uygun boyutlara otomatik olarak dönüştürmesi. Üstelik bunu, herhangi bir kalite kaybı yaşatmadan gerçekleştirebiliyor.
    noimage
    Adım 8
    Tüm fotoğraflar upload edildikten sonra, 'Go to your Facebook Album' linkine tıklayarak oluşturduğunuz albümün son durumunu kontrol edebilirsiniz.
    noimage
#28.07.2011 17:32 0 0 0