Benim Neslim Yılmaz Özdil

Son güncelleme: 22.10.2011 21:12
  • Ermenistan Cumhurbaşkanı, "Ağrı'yı alabilecek miyiz?" diye soran gençlerine, "Bu sizin neslinize bağlı Benim neslim, üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi, Karabağ'ı düşmanın elinden aldı,
    bundan sonrası sizin neslinizin başarısına bağlı" dedi.


    *
    Benim neslim ise "Hepimiz Ermeni'yiz" diye sokaklarda yürüdü.
    *
    Futbol Federasyonu'nun ambleminde Ağrı Dağı bulunan Ermenistan'la milli maç yaptı, Erivan'da milli marşımızın ıslıklanmasını naklen seyretti, sonra ayıp olmasın diye, Bursa'daki maçta Azerbaycan bayraklarını yasakladı.
    *
    Adamlar bize günahını bile vermezken, benim neslim Eurovision'da Ermenistan'a 12 tam puan verdi. (Hatta,mümkünse 22 puan verebilir miyiz diye sorduğumuz Eurovision yöneticilerinin ise, yalakalığın bu kadarı da fazla diye reddettiği iddia edildi.)
    *
    Benim neslimin gazetecileri
    Soykırım Anıtı'na çiçek koydu.
    Saygı duruşunda bulundu.
    *
    Benim neslim, Türkiye ile Ermenistan arasındaki hakemliği, bırak soykırımı tanımayı, soykırım yoktur diyeni
    hapse tıkan İsviçre'ye yaptırdı.
    *
    Benim neslimin "1 milyon Ermeni'yi öldürdük" diyen yazarı, "onur konuğu" olarak Çankaya Köşkü'ne davet edildi.
    *
    Benim neslimin liboşları "Atalarımız soykırım yapt ı, özür diliyoruz"
    diye imza kampanyaları açtı.
    *
    Benim neslim, soykırım yalanıyla
    adeta tek başına mücadele eden ve dolayısıyla benim neslimi utandıran,
    Türk Tarih Kurumu Başkanı Profesör Yusuf Halaçoğlu'nu görevden aldı.
    *
    Benim neslim, Soykırım
    Kongresi'ne ev sahipliği yapan
    Avrupa Parlamentosu'nun heyetine
    ev sahipliği yaptı, TBMM'de ağırlayıp ziyafet verdi, çini tabak hediye etti.
    *
    Benim neslim, video kliplerinde Atatürk'ün fotoğrafını gösterip "katillll" diye bağıran, Ermeni rock grubu System
    of a Down için fun kulübü kurdu.
    *
    Beyrut Büyükelçiliği Başkâtibimiz Oktar Cerit, iman tahtasından vurularak şehit edildi; katilin kim olduğu belliydi ama, yakalanmadı. Beyrut Büyükelçiliğimiz tarandı, füze fırlatıldı. Beyrut Büyükelçiliğimizin askeri ataşesi'nin otomobili havaya uçuruldu. Beyrut THY bürosu bombalandı. Paris Başkonsolosluğumuzu silahlarla işgal
    edip, 56 Türk'ü rehin alan, Konsolos
    Kaya İnal'ı ağır yaralayan, güvenlik görevlimiz Cemal Özen'i şehit& nbsp;eden Asala teröristleri, Lübnanlıydı. Topkapı Sarayı'nı otomobilin bagajına yerleştirdikleri bombayla havaya uçurmayı planlarken, erken patlama sonucu ölenAsala teröristleri, Lübnanlıydı. Asala, ilk radyo yayınını Beyrut'ta başlattı. Lübnan, sözde soykırımı tanıdı, bizi bebek katili ilan etti.
    *
    Benim neslim
    Lübnan'a Türk Telekom'u verdi.
    *
    Obama'nın memleketi sözde soykırımı kanırta kanırta tanırken Benim neslim, Obama gelecek diye Anıtkabir'e oda parfümü sıktı. Çankaya Köşkü'nde dip köşe temizlik yaptı.
    Cumhurbaşkanımız vişneli yaprak sarması, peynirli suböreği, içliköfte, tava lagos, deniz börülcesi, enginarlı mantı, limon kremalı safran sosu gezdirilmiş fıstıklı baklava, nevzine ve kaymaklı ayva tatlısı ile Kayseri mutfağında önemli yeri olan Corvus Teneia ve Sarafin CabernetSauvignon şarapları ikram etti. TBMM'ye giden Obama'ya TBMM Başkanımız lokum tattırdı, ayakta alkışlayanmebuslarımız el sıkışmak için kuyruğa girdi.

    İstanbul'a geçen Obama'ya Dolmabahçe Sarayı Müsabihan Köşkü'nde Türk sanat musikisi dinletisi sunuldu. Sultanahmet Camii'ne girerken ayakkabılarını çıkaran Obama, benim neslime duygulu anlar yaşattı. Ayasofya'ya girerken sütunun kenarında oturan kediyi okşadı, benim neslim Obama'nınayakkabılarını ve kediyi canlı yayına çıkardı, ayakkabıların 45 numara, "Gli" isimli mübarek ;kedinin de şaşı olduğu ve daha önce Ayasofya'yı ziyaret eden Papa tarafından okşanarak kutsandığı ortaya çıktı. Tophane-i Amire'de üniversite öğrencilerine konuşan Obama, sanki beş vakit namaz kılıyormuş gibi "ezandan önce bitirelim" dedi, pektakdir edildi.

    Adanalı kebapçı 5 koyun keserek yaptığı 5 metrelik kebabı Obama'ya ithaf etti. Ceyhanlı bi bakkal,Obama'nın kızlarına Cooker cinsi yavru köpek hediye edeceğini müjdelerken, Sivas daha atik davrandı, Kangal gönderdi. Bartınlı ev hanımı ise, först leydi Mişel Obama'ya tel kırmalı işlemeli şal postaladı. Van'ın Gürpınar İlçesi'ne bağlı Çavuştepe Köyü'nde 44'üncü Başkan Obama şerefine 44 kurban kesildi, davul zurnayla halay çeken Çavuştepe sakinleri adına basın açıklaması yapan Abdülkerim Kulaz "her zaman arkasındayız" dedi.
    Obama'nın ninesinin Kogelo köyünden hemşerileri olan ve ;Kayseri İmam Hatip Lisesi'ne devam eden Kenyalı öğrenciler televizyona çıkarıldı, Türkiye sizinle gurur duyuyor diye omuzlara alınarak, baklava yedirildi. Samsunlu yerel sanatçı, üzerine "Mister Obama" yazdırdığı kemençesiyle öze l beste yaptı. Vezirköprülü el sanatları öğretmeni, Obama ailesine seccade, yemeni ve Osmanlı yeleği tasarladı. Beyşehirli balıkçılar, air force one'a 6.5 kilo sazan gönderdi,"iyi de yolda kokmaz mı?" sorusu üzerine açıklama yapan Beyşehirli balıkçı Mehmet Sezen "bi şeycik olmaz, straforkutularda buzladık" dedi. Uzaylı sanatçımız Mustafa Topaloğlu "Hello Obama, hoş geldin başkanlığa, durdur bu savaşları, bitsin artık gözyaşları, geri getir&nbs p;umutları" klibini yayınladı, hit oldu.
    *
    Değerli gençler
    *
    Benim neslim üzerine düşeni yaptı.
    Bundan sonrası sizin neslinize bağlı!


    YILMAZ ÖZDİL...
#04.08.2011 21:16 0 0 0
  • HELAL SANA BRUCE FEİN
    ABD'DEN ŞOK RAPOR ABD eski Başkanı Reagan'ın danışmanı Fein: "Beyaz Saray araştırma yaptı, Ermenilerin 2 milyon Müslüman Osmanlı'yı katlettiği ortaya çıktı. Ermeniler, kendi arşivlerini açmıyor, çünkü bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyor" dedi.

    ABD Başkanı Ronald Reagan'ın hukuk danışmanlığını yapan Bruce Fein, sözde Ermeni soykırımı iddialarını değerlendirdi. Ermenilerin bu iddialarının son derece asılsız olduğunu belirten Fein, Reagan'ın başkan olduğu 1981′de bu konunun Beyaz Saray tarafından araştırıldığını ve iddiaların asılsız olduğunun belgelendiğini söyledi.

    İşte sözde Ermeni soykırımı konusunda Fein'in açıklamaları: "Osmanlı İmparatorluğu'nun azınlıklara karşı "müthiş" sayılabilecek bir özen gösterdiği gerçeğini unutmamak gerekir.

    Azınlıklar, kendi dini özgürlüklerini ve hayatlarını son derece rahat bir şekilde sürdürdü. Ermeni terör çeteleri I. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanlıları öldürdü. Bu rakamın 2 milyon civarında olduğu bir gerçek. Ermeni kayıplarının ise 500 bin civarında olduğu araştırmalarla kanıtlandı. Burada asıl önemli konu, Ermenilerin ihanetidir.
    Osmanlı da kendisini savundu. Özellikle ABD'de yaşayan Ermeniler, soykırım yalanı ile büyük getiri sağlıyor. ABD yönetimi de büyük paralar döndüğü için Ermenileri karşısına almak istemiyor.

    Ermeniler ısrarla kendi arşivlerini açmıyor. Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen getirimi kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda gerçek ortaya çıkacak."

    UYAN VATANDAŞIM ! BAK, HİÇ BİŞİ YAPAMIYORSAN BUNU DAĞIT VE ANLAT YAZILANLARI DA HARFİYEN UYGULA ----
    BAK VATANINA SÖZ EDEN KALIR MI?

    AXA SIGORTA GRUBU ERMENILERE SOYKIRIM TAZMINATI ODEMEYI VADEDIYOR, AXA OYAK
    SIGORTALILARIN BILGISINE..
    Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanında 'sözde ermeni soykırımı' ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmiş. *Bunların ana sponsorları kim
    biliyor musunuz? HSBC ve British Airways.... * Bizim ülkemizde bizden elde ettikleri para ile bize karsı sözde ermeni soykırımını destekleyen bu kuruluşlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmeye davet ediyorum. Saygılar.< /FONT>

    * VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI IPTAL EDIN

    ** * *YA DA EN AZINDAN BU MAILI FORWARDLAYARAK TEPKINIZI GOSTEREBILIRSINIZ.

    * EGE UNIVERSITESI HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL
    KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE ADAMLAR TUTUSTU. BIR SURU FAKSLAR FALAN OZUR YAZILARI. AMA BU SADECE BU HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI GECINMEK İSTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR. ERMENILER MI, TURKIYE MI? BENCE, HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI
    IPTAL ETTIRIN. AMA EN ONEMLISI BU OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN,
    LUTFEN... !!!

    AYRICA FORTIS BANK'IN DA PKK'YA MAYIN SAGLAYAN KURULUSLA KARDES SIRKET OLDUGUNU DA UNUTMAYALIM. ...
    ve aynı zamanda;

    BU MAİLİ GÖNDEREN ARKADAŞIM BUNU UMURSAMAYIP DA YAYMAYAN
    OLURSA KENDİSİNİ LİSTESİNDEN SİLSİN VE ENGELLESİN"
    DİYOR. BU BİR BİLGİLENDİRME MESAJIDIR. YOK 15 KİŞİYE YOLLA
    MANİTAN SANA AŞIK OLSUN GİBİLERİNDEN ABUK SUBUK MANASIZ BIR MESAJ
    DEĞİLDİR. DUYARSIZ KALMAYIN. BU VATAN BİZİM UNUTMAYIN.....

    Doc. Dr. ILKAY ORHAN
    Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
    Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü
    Farmakognozi Anabilim Dalı 06330
#07.08.2011 22:32 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler, çok ateşli bir yazı olmuş.. Yılmaz Özdil in nesli ne yaptıysa yaptı. Daha bizim neslimiz var...
#15.08.2011 20:04 0 0 0
  • Kuru, içi boş terimlerle "neslini" anlatmış Özdil..Anlatmış anlatmasına da ;BİRAZ EKSİK ANLATMIŞ..
    Osmanlının padişahını bir ermeni ve bir yahudinin tebliğ ettiği "azil" ile görevden alanda o nun nesliydi..
    Tarihi bir inclerse görecektir...O zamana kadar Kudüs ve civarına yerleşmesine izin verilmeyen yahudiler;bu olaydan sonra rahatça o bölgeye girmeye başlamışlardır..

    Şimdi sorsak ona VE o nun nesline;_"Abdülhamid hanı nasıl bilirsiniz diye....Tek sözleri "_Kızılsultan" olur..


    Onun nesli Türkiye ile Ermenistan arasındaki hakemliği İsviçreye yaptırmış.
    Ama o nun nesli Bu Milletin medeniyetten bir nasibi olmadığını düşündüğünden olsa gerek;Aynı İsviçreden medeni(!) kanunlar almıştır..

    Kendi neslinin;Obamaya gösterdikleri ilgiyi anlatmış ..Birilerinin "şeref" konuğu olarak Çankaya köşküne davetinden bahsetmiş..
    İyide; Onun nesli , Bu milleti tarihten ve bu topraklardan silmek için And içmiş İngiliz kralını Onur konuğu olarak Dolmabahçe sarayının rıhtımında karşılamamışmıydı ki?Bunlar devletler arası diplomaside "olağan" şeyler..

    Hem onun nesli buna ilaveten Bir zamanlar Anzakları anma merasiminde anzaklara methiyelerde dizmemişmiydi ki..(Dedik ya bunlar olağan şeyler diye..)

    Ayrıca onun nesli Arz_ı mev'ud denilen ve Anadolununda içinde olduğu bir haritanın hayalini kuran israil in ağlama duvarı önünde Omuzlarında apoletleri ile gözyaşlarıda dökmedilermi...Hem senin ve neslinin ,onlara olan muhabbetinizi anlatmaya gerekde YOK!

    Gölcük depreminin olduğu gece gölcükte ki donanma komutanlığında yine aynı israilin subayları ile kadeh tokuşturanlar O nun nesli değilmiydi...

    Nesli nin büyük hizmetleri(!) sonucu artık Çocuklar "_Ya şu kurşunu atan adam sütçü imam mıydı yoksa sütçü papazmı!!!?"gibi bir şüpheye düşer duruma gelmedimi

    Senin neslinin hizmetleri Say say bitmez...
    Evet doğru söyledin Yılmaz Özdil
    Senin neslin yapacağını ve yapabileceğinin en iyisini yaptı!
#16.08.2011 00:34 0 0 0
  • Sadece eleştir yapmak için birşeyler karalamak diye buna diyorlar, neyse ramazan ramazan ağzımızın tadı kaçmasın.
#16.08.2011 18:59 0 0 0
  • Ne bekliyordun ki..Öyle bir karalamanın altına cevap olarak yemek tarifimi verecektik.
    Eleştiririm tabi..Senin beni yazdıklarımı eleştirmek ne kadar hakkınsa...

    Ama en azından yalan yada "iftira" attığımı kimse iddia edemez..

    Demekki eleştirilecek çok şey var...İster karalama ister çizik atma şeklinde olsun..Öyle değilmi..
#16.08.2011 19:56 0 0 0
  • ufuk kardeş
    kütüğü tersden okusan da birşey değişmez KÜTÜK dür
#16.08.2011 20:48 0 0 0
  • ha şunu bileydin!
    KIRIK
#16.08.2011 21:07 0 0 0
  • İNSANDA YOK İSE EDEP NEYLESİN MEDRESE MEKTEP OKUSA ALİM OLSA YİNE MERKEP YİNE MERKEP... N.F.K
#16.08.2011 22:31 0 0 0
  • AFFETMİYORUM SİZİ...
    SEN..! Bakınma sağa sola! Evet SEN!
    Bir kilo prince bir torb...a makarnaya kandın.
    Bu... kadar mı açtın!
    Bu... kadar mı sefildin!
    Seni buna muhtaç edip verenin niyetini hiç mi anlamadın!

    SEN! Evet SEN! Yüzü kızaran!
    Bir metre kare yere bin kurşunun düştüğü yerde, şehit düştü atan.
    Hiç mi titremedi o elin!
    Vatan toprağını satana "evet" dedin.!

    SEN! Ya SEN! Köşe bucak saklanan!
    Gaflet,delalet ve hıyanet içinde olanları görüp susan! Adı "AYDIN" olan!
    Sana dokunmadı mı yılan!
    Kır o kalemini KIR!

    Ya SEN! Ya SEN! Ağlayarak bana bakan!
    Okumadın mı gençliğe hitabımı?
    İçerden işgal ediliyor vatan!
    Silkele üstündeki tozu, emdiğin süt haram olmadan!

    Ya SİZ! Ya SİZLER!
    SİLİN CUMHURİYET İLKELERİMİ TEKER TEKER!
    Dolarla yatıp dolarla kalkın!
    "AVRUPA AVRUPA" diye yerlere yatın!
    Cübbelerinizle zafer narası atın!
    Mehmetçiğe kurşun sıkana "kardeşlerim" diyeni meclise alın!
    Kurumları, madenleri, toprağı, denize döktüklerime satın..!

    Size zaten sözüm yok....!!!


    HELAL ETMİYORUM HİÇ BİRİNİZE NE ŞEHİTLERİMİN NEDE BENİM HAKKIMI.!!


    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK......
#23.08.2011 19:48 0 0 0
  • Nası diyoğ siz Turklear ih liibe dih

    Değerli eşim Almanya doğumlu olduğu için, Almanya mevzularına normalden fazla ilgili olabilirim Ancak, Almanya'yla hiç ilgisi olmasa bile, ortalama zekâya sahip her Türk vatandaşı şu soruyu sorabilir herhalde: Bu Almanlar bizim belediyelere niye para veriyor kardeşim?

    *
    Çünkü hepimiz biliriz ki
    Almanlar, bırak el âlemi, kendi evladına bile zırnık koklatmaz.
    *
    E bu durumda
    Hans sabahın köründe kalkıp işe gidecek, Helga gece yarılarına kadar çalışacak, vergi ödeyecek, Alman devleti bu vergileri toplayacak, bize verecek, öyle mi?
    *
    Buna inanan sığır varsa
    Başka köşe yazısına geçsin.
    İnanmayan, devam etsin.
    *
    İsmi lazım değil, bi şehrimize atıksu arıtma tesisi yapıldı, krediyi Alman yatırım bankası KfW verdi, 9 milyon euro İzmir'e tıpa tıp aynısı yapıldı, öz kaynaklarla, 3 milyon dolar.
    *
    Bi başka şehrimize atıksu arıtma tesisi yapıldı, krediyi gene KfW verdi, 40 milyon euro İzmir'e aynısı yapıldı, öz kaynaklarla, 3.5 milyon dolar.
    *
    (Euro-dolar paritesini hesap etmene gerek yok, bilezik gibi geçirdikleri açık Nereye, ne geçirdiklerini merak eden, zahmet edip TMMOB'un Çevre Mühendisleri Odası'nı arayabilir.)
    *
    Üstelik
    Parayı veren düdüğü çalıyor, krediyi veren ülke, mühendislik hizmetinin yanı sıra, kullanılacak malzemenin kendi ülkesinden alınmasını şart koşuyor. Hatta, bizim belediyeler yorulmasın, armut pişsin ağzına düşsün diye, projenin fizibilitesini bile bedava yapıyorlar. Böylece, Türk mühendisler ayda 1000 liraya talim ederken, Alman mühendisler günde 1000 euro alıyor.
    *
    (Yukarda Allah var, haklarını yemeyelim, amele göndermiyorlar. Kanalizasyon çukurunu kazma onurunu sana bırakıyorlar.)
    *
    Özetle Yardım mardım ettikleri yok. Sana yardım ediyorum ayaklarıyla, hem sana şirin görünüyorlar, hem de kendi ekonomilerini sana besletiyorlar.
    *
    Yardım ederken AKP, CHP, MHP, BDP ayrımı yapmamaları ondan
    Keriz olman yeterli.



    YILMAZ ÖZDİL...
#06.10.2011 11:38 0 0 0
  • Güzel yazı teşekkür ederim... Nasıl olsa gündem dolu buralara zaman gelene kadar zaten neyimiz varsa almış olacakları için Allah izin verirse o zaman sıfırdan başlarız... En başta şu din tacirlerinin hakkınıda vereceğiz...
#22.10.2011 21:12 0 0 0