Buharda Sebze

Son güncelleme: 21.10.2006 15:06
  • Malzemeler:

    - 1 adet havuç
    - 1 adet patates
    - 1 adet kabak
    - 4-5 adet brokoli
    - 10 adet taze fasulye

    SOSU İÇİN;
    - 1 su bardağı yoğurt
    - 3 diş sarımsak
    - 1 adet limonun suyu
    - 4 çorba kaşığı zeytinyağı
    - Taze fesleğen
    - Nane yaprağı
    - Karabiber
    - Tuz

    Yapılışı:

    Tencerenin içine biraz su koyup üzerine haşlama kabını koyuyoruz.İçine doğranmış havuç,patates,kabak,fasulye ve brokolileri koyup suyuna tuz ekleyip kapağını kapatıyoruz.Sosu için;yoğurdun içine limon suyu,zeytinyağı,karabiber,tuz,rendelenmiş sarımsak,kıyılmış fesleğen ve nane yaprağını içine ilave ediyoruz.Pişen salatayı bir kaba alıp üzerine sosunu ve doğradığımız maydanozları koyuyoruz.

    Afiyet olsun.
#18.10.2006 13:59 0 0 0
  • tarif için teşekkürler.eline saglık
#18.10.2006 16:12 0 0 0
  • bu güzel ve hafif sebze tarifi için teşekkürler ellerine sağlık menekşe çiçeği
#18.10.2006 21:25 0 0 0
  • cok sagliklidir ellerine saglik
#18.10.2006 23:09 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık
#19.10.2006 14:07 0 0 0
  • eline emeine saglik...
#21.10.2006 15:06 0 0 0