Necati sıkıntısı

Son güncelleme: 24.11.2006 08:39
  • noimage


    Yıldız oyuncumuz Necati Ateş de sezonun yarısı bile tamamlanmadan üçüncü ciddi sakatlığını geçirdi

    Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınanan başırısız sonuçlar nedeniyle futbolcular ve teknik heyet büyük sıkıntı yaşarken, yıldız oyuncu Necati Ateş de sezonun yarısı bile tamamlanmadan üçüncü ciddi sakatlığını geçirdi. Daha önce Vestel Manisaspor ve Bordeaux maçlarında kasığından sakatlanan Necati Ateş'in şanssızlığı Karşıyaka maçında bir kez daha tekrarladı. Aynı sakatlığı 3 ay içinde üçüncü kez yaşayan Necati şanssızlığından yakınıyor. Yıldız futbolcuya sürekli kasık sakatlığının ardından, kendine iye bakmadığı eleştirileri yöneltilirken, Necati, "Aynı sakatlığı yaşadığım için herkes aynı şeyi düşünüyor. Ama hem kendime hem de kulübüme ihanet edecek kadar yanlış hareketlerin içinde olamam. Takım şanssız bir dönem geçiriyor, benim şanssızlğım da tavan yaptı" dedi.

    Necati Ateş sakatlığını hissettiği an oyundan çıktığını ve kasığında kopma olmadığını vurgulayarak, 10 gün içerisinde antrenmanlara başlayacak duruma geleceğini de sözlerine ekledi.

    Bu arada Karşıyaka maçı sonrası gece özel uçakla İstanbul'a gelen Galatasaraylı futbolcular bu sabah yapılan antrenman ile Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Karşıyaka maçında yedek olan aslar tam mesai yaparken, yedekler ise kısa süren koşu antrenmanı ile çalışmayı tamamladılar.
#09.11.2006 19:54 0 0 0
  • var zaten bu necatide bu sene bir sıkıntı ne bu devamlı sakatlanmalar demek kendine iyi bakmıyor arar valla mumla bu Galatasarayı bir kere düşmeye görsün burası baba çiftliği değil kimsenin gözünün yaşına bakmazlar..
#09.11.2006 19:59 0 0 0
  • bir olumsuzluk var ama hadi hayırlısı yakın zamanda dumanı çıkar
#09.11.2006 20:06 0 0 0
  • ßekLeyip görecez..
#10.11.2006 08:01 0 0 0
  • Adanalı mı ? sparky necati..
#10.11.2006 08:02 0 0 0
  • Adana'Lı değil..İzmirLi
#10.11.2006 08:07 0 0 0
  • "2010'a kadar G.Saray'ın futbolcusuyum"
    Gatasaraylı futbolcu Necati Ateş son günlerde basında yer alan Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklindeki haberleri düzenlediği basın toplantısıyla yalanladı.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Sportif Direktör Mustafa Turgun ile bir basın toplantısı düzenleyen yıldız futbolcu, basında çıkan bu tarz haberlerin kendisini ve kulübünü yıprattığını belirterek, "2010 yılına kadar Galatasaray'ın kontratlı futbolcusuyum. Bu haberler niye çıkartılıyor bilmiyorum ama iyi niyetli haberler olmadığı bir gerçek. Sadece beni değil kulübümüzü de karıştırmak için yapıyorlar diye düşünüyorum. Yedek kulübesinde oturduğum zaman bu tarz haberler çıkarılıyor. Bu yıl 3. kez oluyor yurt dışına ya da yur içinde başka bir kulübe gideceğim yönünde haberler var. Ama ben kulübümden çok memnunum, hiçbir sorunum. yok. Hocamla da yöneticilerimle de bir problemim yok. Ben istendiğim sürece kontratımın sonuna kadar kulübümde kalmak istiyorum. Daha önce de hem benim için hem kulübüm için kazançlı olacaksa yurt dışına transfer olabileceğimi söylemiştim. Ama bu kulübümün izni olmadan hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir" dedi.

    "İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SAHALARA DÖNÜP, TAKIMIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

    Sakatlığıyla ilgili de bilgi veren sarı kırmızılı futbolcu, "Son 6 ayın 3 ayı sakattım. Sakatlıklardan dolayı fazla oynama şansı bulamadım. Üst üste 3. kez oluyor. Ben futbolu çok seven, takımına faydalı olmayı çok seven bir insanım. Hem sakatlığımdan hem de takımıma katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm. Yeni yeni kendimi topluyorum. Psikolojik olarak gerildim. Ama sağolsunlar, ağabeylerim olsun, kulübümüzde çalışan ahçısından temizlikçisine kadar hepsi benimle yakından ilgileniyorlar. İnşallah bunu atlatıp eski Necati olarak kulübüme faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.

    Sakatlığıyla ilgili yapılan polemiklerle ilgi olarak ise Necati şöyle konuştu:

    "Türkiye'de bir futbolcunun kasığından sakatlığında değişik zaman kendine bakmıyorsun oluyor. Ya çok geziyorsun oluyor, ya da farklı yerlere yorumlanıyor. Beni herkes tanıyor. Ben genelde ailemle olan bir insanım. Çalışmayı seven her antrenmana çıkan bir futbolcuyum. Sakatlıklarımın hepsi de maçta meydana geldi. Allah daha beterinden saklasın. Örneğin dün Konyasporlu bir arkadaşımızın ayağı kırıldı. Tabi böyle şeyleri duyunca halimize şükrediyoruz. Ona da buradan geçmiş olsun diyorum. İnşallah en yakın zamanda sahalara döner. İnşallah ben de en yakın zamanda sahalara dönüp, takımıma faydalı olmak istiyorum."

    "8 PUANIN ÇOK BÜYÜK BİR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. DAHA LİGİN BAŞINDAYIZ"

    Necati Ateş sarı kırmızılı takımın ligde bulunduğu sıkıntılı durumu şacağını vurgulayarak, "Bulunduğumuz sıkıntılı dönemi aşabileceğimizi geçen sene gösterdik zaten. Birlikteliğimizi sahaya yansıttığımız zaman yapamayacağız birşey olduğuna inanmıyorum. Bu noktaya biz getirdiysek, bu noktadan da biz çıkartacağız. 8 puanın çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Daha ligin başındayız. Rakiplerimizle de maçlarımız var. Eğer bir seri yakalarsak, şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı göstereceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

    Sportif Direktör Mustafa Turgun da Necati Ateş'i herkesin yakından tanıdığını ifade ederek, "Üst üste 3. kez aynı yerden sakatlık yaşayınca oyuncunun morali bozuluyor. Bir an önce dönmek istese de bazen olmuyor. Burada Necati Ateş'in kalitesini tartışmak yanlış. Necati'nin kalitesini hepimiz biliyoruz. Ve bu kalitesini bir maçta sergilemiş değil. Bunu 2,5 sezon boyunca göstermiş bir oyuncudan bahsediyoruz" dedi.
#10.11.2006 13:51 0 0 0
  • sagol kardes
#10.11.2006 13:55 0 0 0
  • Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Fransa'nın Girondins de Bordeaux takımına deplasmanda 3-1 yenilerek Avrupa kupalarında yoluna devam etme şansını yitiren Galatasaray, hafta sonunda Sivasspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

    Fransa'dan döner dönmez Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıkan futbolcular, 2 grup halinde çalıştı. Teknik direktör Gerets yönetiminde 1 saat süren antrenmanda, Girondins de Bordeaux maçında 90 dakika oynayan futbolcular aşağı sahada koşu yaparak çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise istasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. İstasyon çalışması ve çift kale maçta teknik direktör Gerets de yer aldı.

    Maçta, Gerets'in sert şutunda top başına gelen Emre Aşık, sersemleyip yerde kalırken, Belçikalı teknik adam, futbolcusunun yanına dek gelerek sarıldı.

    Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını, yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

    -NECATİ SEVİNCİ-

    Galatasaray'da, 2 haftadır sakat olan Necati'nin bugün takımla birlikte çalışmaya katılması, teknik heyeti sevindirdi.

    Necati, yaptığı antrenman sonunda sakatlığının olduğu bölgede ağrı hissetmezken, lig maçında oynayıp oynamayacağına Gerets'in karar vereceği öğrenildi.

    Diğer yandan kulüp doktoru Murat Çevik, dünkü karşılaşmada Hasan Şaş'ın göğsüne dirsek darbesi aldığını, bu oyuncunun rejenarasyon çalışmasına katılmasına karşın nefes alırken ağrı çektiğini, durumunun yarınki antrenman öncesinde kesinlik kazanacağını söyledi.

    Carrusca'nın kasık ağrısının sürdüğünü, Arda'nın da belinde ağrı bulunduğunu kaydeden Çevik, sakatlığı süren Orhan'ın tedavisini de sürdürdüklerini dile getirdi.
#23.11.2006 20:40 0 0 0
  • en yakın zamanda düselir inş.
#24.11.2006 08:39 0 0 0