Yeni facebook Sohbet Nasıl Düzeltilir

Son güncelleme: 17.11.2011 20:16
  • Yenilenen Facebook Sohbet Nasıl Düzeltilir

    Yeni facebook sohbet nasıl düzeltilir şeklinde bir çok kişiden tepkiler aldığım için bilgilendiriyorum. Facebook eski sohbete dönüşü sağlamamaktadır. Msn şeklinde yaptığı sohbetin amacı herkese hızlıca cevap yazabilmeniz ve kişi listenize çabuk ulaşmanızı sağlamaktı ve çevrimdışı yazı yazabilme özelliğini göstermek içindi. Bir hafta önce eklediği Facebookta grup sohbetinide bu haftalarda tekrar kaldırmıştır. Sanırım bu sayede önce Facebook görüntülü konuşmayı tam anlamıyla herkese yaydıktan sonra diğer sistemlere geçmelerini önerecektir.
    Nekadar yeni olusra olsun bu sohbetten bir çok kişi şikyetçidir sebebi ise çok açıktır. Online olanları tam anlamıyla göstermemektedir buda insanı sinirlendirebiliyor. Eskisi gibi ayarlar kısmıda yoktur daha sade bir hal kazanmıştırlar görüntü olarak sağa sıfırlanmış bir tasarım var fakat işlevsel olarak biraz cansıkabiliyor.
    Bu yeni facebook sohbeti nasıl düzeltirim ? Facebook sohbet çevrim içi listesini gösterme ! gibi problemleriniz varsa veya facebook sohbeti eski haline döndürme nasıl yapılır diyorsanız böyle şeylere gerek yoktur. Aşağıda verilecek linki kaydedip tekrar tekrar tarayıcınızda çalıştırıp kullanabilirsiniz.
    Kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız
#15.11.2011 21:06 0 0 0
  • link nerede
#17.11.2011 20:16 0 0 0