TÜRK FUTBOLU HIZLA ÇÖKÜYOR

Son güncelleme: 19.11.2006 11:56
  • arkadaşlar tüm branşlarda olduğu gibi futbolda da çöküntü içindeyizeskiden hiç olmassa futbolda iyidikde o birçok şeyin üzerini kapatıyordu şimdi oda kötü ben artık uzun zamandır maç izlemiyorum yani galatasarayla x bir takım oynuyor sanki bizim mahalle takımlarının halısahadaki maçı gibi buarada galatasaray örneğini vermeme bakmayın bütün takımlar böyle futbolu yönetenler büyük büyük laflar etmeyi biliyoırlar ama iş çözüm üretmeye gelince yok futbol bit ülkenin en önemli vitrinlerinden biridir bana göre ama bizim vitrin darma dağınık lg takımları avrupada pewrişan ,e milli takıma bakınca son italya özel maçı hariç zevksiz ruhsuz bir takım zaten fatih hocadan şahsen benim hiç beklemediğim birşey aurelyo yu takıma alması bu nedemek bizim milli takımımız herhangi bi avrtupa ülkesi takımı değil bi fransa değil ,hollanda değil bu takıma yabancı unusurların katılmasına kesinlikle karşıyım nekada kötü olursa olsun ama bizim ülkemizden olsun burada derdim milliyetçilikde değil ama ben bunu içime sindiremiyorumvelhasıl futbolumuz çok kötü durumda kulüper bazında da milli takım düzeyinde de bakın yunanistana biz dünya 3 cüsü olduk diye admlar hırs yaptı avrupa şampiyonu oldu şimdi bizden dolayaı hırslanmadıklarını kimse söylemesin ama adamlarada inat var ben bizde hiç öyle bir hırs göremiyorum adamların kulüp takımlarına bakın oynadıkları futbolla en zor rakiplerine bile kök söktürüyorlar lütfen artık birileri bu işe çare olsun oturduğunuz koltuklar size maç izlesin diye verilmedi sporun sorunlarını çözün diye verildi yanlış söylüyorsam da tüm dediklerimi deli saçması diye düşünün
#19.11.2006 10:17 0 0 0
  • "TÜRK FUTBOLU HIZLA ÇÖKÜYOR"

    evet buna katılıyorum özelikle şu son 2-3 ay içersinde yaptığımız UEFA Avrupa kupası maçlarına bakarsak galibiyet dahi alamadık ya berabere kaldık ya yenildik bu maçlara çıkan takımlarımız şuan ülkemizin en büyük üç takımı bu bize herşeyi anlatıyor başka söze gerek yok, üzgünüz..

    90'lı ve 2002 yıllarına kadar Galatasarayın yakalamış doğru istikrarlı bir trend vardı ve buna bağlı olarak yükselen Türk futbolunun başarısı sonunda bu başarının meyvesi olarak alınan UEFA Kupası, Süper Kupa ve peşinden yakalanan Dünya Üçüncülüğü ondan sonra zaten malumunuz gelen hızlı çöküş..

    Ne yapılmalı, ülke futboluna yön veren takımlarımız yani 4 büyüklerimiz herşeyden önce kendi arasındaki boş çekişmeleri bir kenara bırakarak ülkemiz için bir araya gelmemeliler, bu takımlarımızın içersinde çoğu avrupa takımlarında olmayan olanak ve imkanlara sahip takımlarımız var günü kurtarmak için değil geleceği garanti altına almak için çalışmalılar...

    Milli takım da yabancı bir oyuncu oynamalı mı
    Niye olmasın bu adam ay yıldızlı formayı sırtına giymek istiyorsa elimde bayrağımızı sallamak istiyorsa, bizim ona kızmamız mı gerekir destek olmamız mı gerekir, bugün geç davranmış olsaydık Yıldıray Baştürk Alman Milli Takım formasını giyiyor olacaktı ve bizde büyük bir gururla Alman Milli Forması altında izliyor olacaktık değil mi....gayet normal..
#19.11.2006 11:00 0 0 0
  • TÜRK FUTBOLU' nun ÇÖKÜŞÜ ile ilgili yazdıklarına katılmamak elde değil ama orada futbolun çöküşü ile alakalı olarak araya mehmet aurelionun milli takım meselesinin girmesi abes kaçmış..

    hangi takımımızdan olursa olsun eğer milli takımda oynamasını arzu ettiğimiz oyuncular var ise ve bu oyuncular milli takımımızda oynamayı istiyorlarsa, bizim ülkemizin bayrağını taşımak istiyorlarsa buna saygı duymalıyız..

    almanyada bir mehmet scholl yüzünden hepimiz bayern munihe sempati ile bakmışızdır.. kaldıki o adam bir yönü türk olmasına rağmen alman milli takımına yıllarca hizmet verdi.. almanlarda onu bağrına bastı.. aynı erdemi gösteremezsek işte o zaman çöküşün alasını yaşarız..
#19.11.2006 11:12 0 0 0
  • Milli Takım formasını ve gögsünde ay-yıldızı taşımak isteyen herkes bence milli formayı giymeli bunu ikide bir öne sürmenin hiç kimseye faydası olmaz.

    Türk futbolu malesef büyük bir çöküntü içinde bunu avrupadaki maçlarda hep beraber görüyoruz bir istikrar yok bir maç kazanıldığı zaman herşey unutuluyor ama birşey değişmiyor..
#19.11.2006 11:56 0 0 0