Gitme

Son güncelleme: 15.10.2013 18:53


  • noimage

    Gitme kal bu sehirde benimle paylas yasami, birazdan toplanacak çöplerin içine atalim yalnizligimi eksik olan yarilarimizi tamamlayalim. Yeniden sekillendirelim bu sehrin arka sokaklarini iyiligini ve temizligini bulastiralim onlara. Sen den uzakta bu gece yüregim binlerce parçaya bölünüyor ve her bir parça milyon kere parçalaniyor gecenin karanliginda tam ortasinda. Ne olursa simdi olacak gerisi ötesi yok artik.

    Saatler gece yarisini çoktan geçti birazdan sabah ezanlari haykiracak ulu çinarlar gibi yükselen minarelerden ve sensiz bir benin oldugu sehrin üstünde.

    Gecenin tam ortasinda bir yürek haykiriyorsa susmali evren hiçbir ses bir yürekten daha anlamli ve derin konusamaz bu saatlerde.
    Gitme kal bu sehirde ne olur, neler olacak bir bilsen gidisinle konusturtmazsin beni böyle uzun uzun.

    Kavgalar olmayacak artik bu sehirde, insan onuru ayaklar altina düsmeyecek, açliktan ölmeyecek hiçbir çocuk, bombalar patlamayacak ansizin gün ortasinda artik, gitme kal güzellikler seninle varolacak bu sehirde.

    Çitirtilarini dinle yitirilmekte olan bahar aksamlarinin. Bir kadinin çigligi yükselecek birazdan beyoglunun arka sokaklarindan, bir genç kizin umutlari bes paraya satilacak karanlik pis odalarda, bir erkek olabildigince rezillesecek gecenin yarisinda, bir ana çaresizlikten sokak lambalarinin aydinliklarinda mendil açacak, gitme kal bak neler olacak sensiz yasadigim bu sehirde.
    Katlanabilirim saniyordum gidisine zaten yoktun ki yanimda ve elinde olsa kalacagini bildigim için izin vermistim istemeyerek ama pismanim,yanilmisim, geri dön sensiz yasanmiyor bu sehirde.

    Simdi uzaklarda bensiz bir yerlerde baska gönüllerdesin ama ben hüküm sürmekteyim senin gönül sarayinda biliyorum.
    Gece bütün verdigim sözlerden geri döndürecek kadar deli akmakta yüregime, reddediyorum sensiz bir hayati ve hesap soruyorum seni benden ayiran kaderimden. Bana birileri bir seyler söylemek zorunda gecenin gözü kara, damarlarimda deli bir kizin kani dolanmakta ve her türlü felakete müsaitim bu gece. En dipsiz kuyulardayim bu gece sensiz, en deli hayaller düslerimde, ve korkuyorum bu gece ilk defa sokaktaki serseriden gecedeki bilinmezden degil bu gece kendimden korkuyorum.

    Erciyes geri istiyorum sevdigimi senden duyuyor musun. Istersen buzlu tepelerinde yatarim günler geceler boyu ama geri ver sevdigimi bana. Erir buzun kalmaz hükmün aglatma beni geri ver sevdigimi bana.
    Dinle sevdicegim sen dinle beni. Yüreginin kapilarini arala biz seninle konusmadan anlasirdik sadece beni hisset bu gece.
    Baska elleri tutmasin ellerin, baska gözlere dalmasin bal rengi gözlerin, ve daim olsun saltanatim yüreginde dinle beni yalnizca beni dinle, bu gece senin olan yüregim parçalaniyor yoklugunda duyuyormusun ..?

    -alıntı-
#15.03.2012 06:46 0 0 0
  • çok güzeldi abimm teşekkürler
#15.03.2012 09:06 0 0 0
  • teşekürler yağmurcum...
#16.03.2012 01:27 0 0 0
  • gitme ah gitmegeceler sabahsızömrün baharsızsensiz kalırsamölürüm yalansızgitme ah gitme, ne olur.........................................................tesekkurler!!!
#27.05.2012 19:03 0 0 0
  • Gitmek çok kolay mı sence....
    Giderim demekle gidilmiyor ki...
    Aklın, fikrin... en esası da bir parçan kalırr..
    Gidemezsin.. unutamazsın...
    Dayanabilirmisin senceee
    ღ♥ღ ceylan ღ♥ღ
#30.05.2012 19:20 0 0 0
  • @gul bakislim adlı üyeden alıntı:
    gitme ah gitmegeceler sabahsızömrün baharsızsensiz kalırsamölürüm yalansızgitme ah gitme, ne olur.........................................................tesekkurler!!!
    Orijinali Göster...



    rüyacımmm!? iyi misin?
#03.10.2013 15:15 0 0 0
  • iyyi oldugumdan emin diyilm yaaa////
    ne kadar iyi olmak olarsa artik/
    ya da iiyim diyilem nede olsa adetkar olmusuk iyiyiz soylemeyeeeee........
#06.10.2013 17:59 0 0 0
  • @Ceylan adlı üyeden alıntı:
    Gitmek çok kolay mı sence....
    Giderim demekle gidilmiyor ki...
    Aklın, fikrin... en esası da bir parçan kalırr..
    Gidemezsin.. unutamazsın...
    Dayanabilirmisin senceee
    ღ♥ღ ceylan ღ♥ღ
    Orijinali Göster...
    Gitmek çok kolay mı sence....
    Giderim demekle gidilmiyor ki...
    Aklın, fikrin... en esası da bir parçan kalırr..
    Gidemezsin.. unutamazsın...
    Dayanabilirmisin senceee
    ღ♥ღ ceylan ღ♥ღ

    ama can cekib gidenler var,hatta unutmayi bile bacaranlar var.bence mumkunsuz olan bir wey yok artik hayatta.................
#15.10.2013 18:53 0 0 0