ISTEK YAPMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ!

Son güncelleme: 17.01.2007 23:19
  • noimage

    noimage

    noimage

    noimage
    yanıp sönen yazı - yanıp sönen nickler

    Bunlara benzer gifler istiyorsaniz istediginiz yazi ve rek kombinasyonunu yazip isteyiniz. Vakit buldukca isteklerinizi yerine getirilecektir...

    Toplu sekilde istekte bulunulamaz, bu tür istekler degerlendirilmeye alinmiyacaktir. Her üye sadece tek nick icin ve max 20 karakter uzunlugunda olacak sekilde istek yapabilir. Ikinci istekte bulunabilmesi icin birinci isteginin yerine getirilmesini beklemek zorundadir. Istekte bulunan kisi sirasini beklemek zorundadir nerde kaldi benim istegim vesayre gibi sözlerde bulunan kisilerin istegi listeden cikarilacaktir...



    Bölüm ismindende anlasildigi gibi sadece nick yapilmaktadir. Reklam kategorisine girdigi icin sitem.com ve benzeri domain ismi iceren yazilar dikkate alinmayacak bu tür istekler forum kurallarini ihlale girecektir.

    Bölümde istek konusu acabilmek icin forumda en az 25 mesajinizin bulunmasi gerekmektedir.


    Istek yaparken asagidaki boyutlardan 1 adet boyut belirtmeyi lütfen ihmal etmeyiniz. Egerki bu boyutlar sizin icin uygun degilse istediginiz yükseklik pixelini isteginizde belirtiniz!!!

    Boyut -1-

    noimage


    Boyut -2-

    noimage


    Boyut -3-

    noimage


    Boyut -4-

    noimage


    Boyut -5-

    noimage




    Bölümde yanip sönen nickler nasil yapilir dersi verilmemektedir! Üyelerin isteklerini yerine getiren arkadaslarimiz sadece yukaridaki maddelere uyan üyelerin isteklerini yerine getirmek zorundadir!

#17.01.2007 23:19 0 0 0