Okan Koç Konya'da

Son güncelleme: 19.08.2004 09:16
  • Okan Koç Konya'da

    Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaşın kadrodışı bıraktığı genç yıldızı 1 yıllığına kiraladı. Okan, Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim dedi
    19.08.2004
    Hayırlı olsun
    Ligin ilk iki haftasında istediği sonuçları alamayan Konyaspor, Beşiktaşlı Okan Koçu bir yıllığına kiraladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninin ardından konuşan başkan Mehmet Köseoğlu, Savunmamıza oyuncu arıyorduk. Kısmette Okan Koç varmış. Takımımız için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. Umarım bu transfer her iki takım için de hayırlı olur açıklamasını yaptı.

    Çok çalışacağım
    Konyasporu sürekli olarak takip ettiğini ve kendisine teklif yapıldığında da düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Okan ise şöyle konuştu: Konyaspor, büyük bir kulüp. Taraftarı da çok iyi. Aklımda hep iyi bir izlenim bıraktı. Teklif geldiğinde düşünmeden evet dedim. Antrenman eksiğim var. Antrenörümle bir program çıkartıp en kısa sürede hazır olmak için var gücümle çalışacağım dedi.

    Zafer ödülünü aldı
    Bu arada Konyasporun golcüsü Zafer Biryol, Turkcellin verdiği, Yılın ilk 11i ödülünü başkan Mehmet Köseoğlundan aldı. Pazartesi akşamı düzenlenen ödül törenine katılmayan Zafer Biryol, Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ederim dedi. Zafer ayrıca henüz tam olarak formda olmadığını, ancak ilerleyen günlerde geçen sezonki performansını yakalayacağını belirtti.
#19.08.2004 09:16 0 0 0