Olmayan Sevgiliye

Son güncelleme: 11.07.2012 08:04
  • Yazdikca yazmak istiyorum bu gece de.Kimse kalmamis omzuna basimi koyup agliyacagim.

    Ne anlatabilirdim ki yanimda olsalarda. Ne söyleyebilirdim ki. Kendi kendime yetmeyi ögrenmeliyim artik. Seninle konusuyor gibi yaziyorum ama sen okumayacaksin ki bu satirlari... Ne anlatayim ki simdi sana. Her sabah mutlu uyanirdim. Evet ayriydik... En son beni sevmedigini söylemistin ama kimse yoktu sende beni unutturacak. Simdi evlenecek missin.... Nasil anlatsam ki icimdeki aciyi... Hangi kelimeler anlatirdi ki yoklugunun yok ettigini...

    Uyuyamadim. Ne zaman uykuya dalsam, yoklugunun sancilariyla uyandim. Daha bitmemissin bende. Rüyalarda bile sen vardin. Her kalktigimda daha sabah olmamis deyip, dua edip tekrar tekrar uyumaya calistim. Hic bu kadar uzun gece görmedim. Sabahin besi herkes mutlu, kuslar bile bir nese bir nese. Baharin gelisini haber veriyorlar. Ben hala sararan yapraklarin döküldügü sonbahar da eylül ayinda kalmisim... Herkes uyku da ama benim icim kan agliyor sanki. Ben diye bir sey kalmamis. Nasil da bütün umutlar sana bagliymis, vatan hasreti bile sende gizliymis.

    Bütün fotograflar önümde duruyor, babamdan da iki sigara calmisim. Seni anlatiyorum kendi kendime... Gitmedi, gitmeyecek diyorum binlerce kez ayni seyi söylüyorum. Ama yoksun bir daha yanina gelebilir miyim? Bir daha duyar miyim dersin canimin ici kelimesini senden? Bir daha seni bulabilir miyim o eski parkta? Yine sabahlara kadar telefonda konusup günaydin askim diye kapatir miyiz yada ben yine seni herkese karsi savuna bilir miyim dersin?

    O kötü bir insan degil, o beni seviyor diyebilir miyim? Ne yazsam olmuyor... Her kelime sana degil bana isliyor. Kendimi kandiriyorum..

    -alıntı-
#11.07.2012 08:04 0 0 0