Keyboard Tracer 1.94 + Serial

Son güncelleme: 27.09.2012 16:14
  • noimage

    Keyboard Tracer 1.94 + Serial | 1.90 MB


    Keyboard Tracer kendi bilgisayarınızda klavye ve monitör tuş vuruşlarını kaydetmek için kolay kullanımlı bir araçtır. Bu sizin izniniz olmadan, klavyenizi kullanarak diğer insanların faaliyetleri takip edebilirsiniz. Keyboard Tracer Windows başladığında otomatik olarak görünmez modunda çalışır.
    Sen yokken eşiniz, çocuklarınız veya çalışanların bilgisayarda ne yaptığını merak ediyor musunuz? Eğer Onlar yürürken pencereleri gizlemek musunuz? Her kelimenin, her web sayfası ve kullanılan her program bilmek istiyorsanız o Keyboard Tracer size göre.

    Keyboard Tracer klavyede yazdığınız her şeyi kaydeder. Keyboard Tracer standart alfanümerik tuş vuruşlarını yakalar, ama aynı zamanda "Gizli" karakterler ve bu Shift ve Ctrl tuşuna, hem de diğer-bilge ekranda farklı görünebilir "true" tuş vuruşlarını (örneğin zaman bir * gibi tuş kombinasyonları, yakalar sadece Parola (ihtiyaç varsa) yazdınız).

    Keyboard Tracer sayesinde, nerede ve ne zaman, tuş vuruşlarını yazdığınız ne bilecek onlar tiplendirildi ve Keyboard Tracer bilgisayara oturum açan bir kaydını tutar, çünkü siz de yazdığınız DSÖ bilecek.

    Temel Özellikler
    - Böyle F1 gibi fonksiyon tuşları dahil olmak üzere tüm klavye olayları, Ev vb Kayıtlar
    - Mükemmel logger'iniza
    - Akıllı logger motoru Built-in, çok çok düşük CPU ve bellek tüketen
    - Görünmeden arka planda çalıştırır, siz günlükçü görüntülemek isterseniz Tabii ki, gözle görülebilir şekilde yapabilirsiniz

    İndir:
    http://adf.ly/DE4sL
#27.09.2012 16:14 0 0 0